LÁZEŇSKÝ DŮM JAN RIPPER - Jeseník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zrekonstruovaný lázeňský hotel stojící v klidném prostředí centra lázeňského areálu uprostřed Rychlebských hor, cca 2 km od města Jeseník.

Zrekonstruovaný lázeňský dům stojící v klidném prostředí centra lázeňského areálu. Nabízí ubytování s celkovou kapacitou 87 lůžek, z toho 4 apartmány, 32 dvoulůžkových a 15 jednolůžkových pokojů. Vstup do objektu je bezba­riérový a z uvedeného počtu pokojů jsou dva pokoje uprave­ny pro handicapované hosty. Lázeňské procedury jsou podá­vány v budově BALNEOTHERA­PIE, která je 50 m od lázeň­ského domu J. Ripper. Možností je také navšteva luxusní kosmetiky Dr. Hauschka.

LÁZEŇSKÝ DŮM JAN RIPPER ubytování v hotelu

Pokoje disponují koupelnou a WC, minibarem, TV-SAT, WI-FI internetem, telefonem a z větší části balkónem.

Recepce

Hostům je k dispozici recepce s provozem 7:00 - 19:00.

Gastronomie

V našich restauracích předkládáme jak tradiční českou kuchyni, tak další speciality. V areálu lázní se nachází celá řada restauračních zařízení. Hosté mohou také navštívit vinárnu, kinokavárnu, bar či restauraci se zimní zahradou.

Okolí hotelu a Jeseník

Priessnitzovy léčebné lázně leží v překrásném magickou silou nabitém místě, ve svahu nejvýchodnějšího výběžku Rychlebských hor cca 2 km od města Jeseník v průměrné nadmořské výšce 620 m n. m. Přírodní podmínky nabízí mimořádně příznivé podnebí, od severu přicházejí vzdušné proudy Baltického moře plné jodu a mořské soli. Od jihu, západu a východu je místo chráněné před exhalacemi pohořím Hrubého Jeseníku, Rychlebských hor a Zlatohorské vrchoviny. Díky této poloze leží Priessnitzovy lázně v nejčistším prostředí v rámci celé kontinentální Evropy, daleko od těžkého průmyslu, tranzitní dopravy a intenzívní zemědělské výroby. Rozbory prokázaly v ovzduší přítomnost záporně nabitých iontových částic, které výrazně snižují hladinu alergenů v ovzduší a dále také přítomnost některých stopových prvků, nezbytných pro správný rozvoj a funkci organismu. Z každého místa, z každého stromu zde dýchá zdraví, energie a vitalita, která se během několika prvních dní přenáší i na naše hosty. Nejen proto jsou lázně vhodné pro léčení nemocí horních a dolních cest dýchacích, krevního oběhu, nervové soustavy a vegetativního nervstva dětí i dospělých, stejně jako pro regenerační a posilující pobyty Příznivé klimatické podmínky umožňují léčit pacienty v kterémkoliv ročním období.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM JAN RIPPER - Jeseník

Nejbližší ubytování v Jeseníku a okolí

Ubytování Jeseník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah