HOTEL DAP - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel DAP Praha *** se nachází jen několik minut od Pražského hradu, dominantního symbolu Prahy, odkud můžete poznávat zákoutí historické Prahy - Karlův most, Staroměstské náměstí, Malou Stranu.

Hotel DAP se nachází jen několik minut od Pražského hradu, dominantního symbolu Prahy, odkud můžete poznávat zákoutí historické Prahy - Karlův most, Staroměstské náměstí, Malou Stranu. Náš hotel, situovaný ve středu jedné z nejvýznamnějších pražských čtvrtí Dejvice na Vítězném náměstí, u stanice metra A & . 34; Dejvická& . 34; a s přímou autobusovou linkou na letiště Václava Havla, je příjemným místem pro všechna vaše osobní či pracovní setkání. Nabízíme Vám ubytování v 45 klimatizovaných nekuřáckých pokojích. V jejich vybavení nechybí vlastní sociální zařízení (koupelny se sprchou nebo vanou), TV + SAT.

HOTEL DAP ubytování v hotelu

Hotel DAP nabízí svým hostům k odpočinku 45 příjemných, klimatizovaných pokojů. Součástí každého z nich je koupelna se sprchou či vanou, WC, televizor se satelitním příjmem a pokrytí WI-FI. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Součástí Hotelu DAP je restaurace Evropa. Ochutnat zde přitom můžete nejen tradiční česká jídla, ale i mezinárodní kuchyni. Restaurace s kapacitou 90 míst je plně klimatizovaná, což jistě přispěje k Vašemu dokonalému gurmánskému zážitku. Náš personál se těší na vaši návštěvu mezi 11:00 do 22:00 pondělí - sobota, 11:00 do 20:00 v neděli.

Rezervovat ubytování v HOTEL DAP - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah