PENZION USEDLOST POD VINOHRADY - Hlohovec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion, vybudovaný v roce 2007-8 v selsko – vinařském stylu, se nachází v samotném srdci Lednicko – valtického areálu, vesnici Hlohovec a disponuje nádherným panoramatem na přilehlou krajinu, včetně soustavy Lednických rybníků a pohoří Pálavy.

Naším návštěvníkům nabízíme osm luxusních apartmánů a osm pokojů. Penzion je dále vybaven krytým bazénem (6×3 m) s protiproudem (v provozu od 7:00 do 19:00 ), zimní zahradou, kolárnou a restaurací s kachlovými kamny, kde je možnost pořádat například společné předvánoční pečení nebo jen tak posedět u tepla a třeba zavzpomínat na dávné časy. V naší restauraci můžete ochutnat místní speciality, podáváme i hotová jídla.
Od března 2014 disponujeme také zcela samostatnými konferenčními prostory pro 50 osob a přilehlou vinárnou také pro 50 osob, kde Vám zajistíme kompletní konferenční a stravovací služby! Součástí penzionu je velké parkoviště (včetně sedmi garážovaných míst) a rozsáhlá zahrada s posezením a grilem. Náš penzion je uzpůsoben jak pro rodinnou rekreaci, tak pro individuální pobyty nebo firemní akce.

PENZION USEDLOST POD VINOHRADY ubytování v pensionu

Každý apartmán je uzpůsoben pro dva až čtyři hosty a sestává se z ložnice, obývacího pokoje, koupelny a kuchyně. Většina apartmánů a pokojů je vybavena vanou se sprchovou zástěnou, ostatní pokoje pak sprchovým koutem. Samozřejmostí je fén v každé koupelně. Lze si vybrat pokoj s balkonem či bez, samozřejmostí je v našem penzionu také dětská postýlka (standardně v apartmánech C a D, po dohodě možno i jinde). Všechny pokoje jsou klimatizovány a vybaveny LCD televizory, DVD přehrávači a rádii s CD, SAT, fénem a trezorem. Samozřejmostí je možnost připojení k internetu. Dále je k dispozici lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a velká kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou. Pokoje kuchyňskou linkou nedisponují.

Recepce

8:00 - 19:30

Gastronomie

V penzionu je Vám k dispozici stylová restaurace, kde podáváme kromě několika místních specialit a minutek také hotová jídla. V restauraci jsou podávány snídaně (není uvedena v ceně ubytování, příplatek za snídani činí 95 Kč / osoba, 65 Kč / děti do 12 let, polopenze 225 Kč / osoba a 80 Kč / dítě do 12 let). U nás je také možnost posedět na cykloterase s obsluhou pro až 40 osob. Dále je každý apartmán vybaven vlastní kuchyňskou linkou z masivu se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem a veškerým nádobím.

Okolí pensionu a Hlohovec

Vítejte v Lednicko – valtickém areálu, v malebném kraji, kde se historické stavby rozseté po lesích a zahradách jako kamínky kloubí s přitažlivou přírodou, vinohrady a vinnými sklepy. V kraji, kde víno teče proudem a lidé stále pějí lidové písně při oslavách folklórních tradic, které se zde stále hojně dodržují, nebo jen tak, při posezení v některém z mnoha vinných sklípků. Již s východem slunce usedají návštěvníci na bicykly a vyráží za poznáním tajemství Lichtenštejnského panství o rozloze bezmála 300 km2. A že je opravdu co poznávat! Při projížďce hlubokým lesem se z čista jasna a jakoby odnikud vynoří novogotická Kaple Svatého Huberta, usazená na slunné louce, kde dříve lovci končili své hony. Všechno má svůj konec, ale také počátek. Tedy i tyto lovy někde začínaly. A to na Randez-vous (latinsky „místo setkání“), Dianině chrámu, umístěném jak jinak než mezi borovicemi Bořího lesa. Tato monumentální stavba se nápadně podobá vítěznému oblouku ve francouzské Paříži. Lednický minaret v překrásném Lednickém parku, hrdě se tyčící do výše jako turecké kopí, zase navozuje atmosféru dávno zapomenutých tureckých invazí do Evropy. Cesty cyklistů se často kříží s romantickým Janovým hradem - zámkem postaveným zcela ojediněle jako umělá zřícenina. Na soustavu Lednických rybníků zase z výšky kopce dohlíží Apollonův chrám a Rybniční zámeček. Návštěvník jistě zavítá i na Hlohovecký zámeček, který dříve dělil Moravu od Rakouska a to přesně ve své polovině. A kdo by, koneckonců, neznal krásný lednický a valtický zámek, případně valtickou Kolonádu (Reistnu) ? Ovšem najde se zde i celá řada méně známých, o to však více kouzelných staveb, jako je Belveder, Lovecký zámeček, Nový dvůr, Obelisk, vystavený na počest uzavření míru mezi Napoleonem Bonaparte a rakouským arcivévodou Karlem Ludvíkem Janem, dále zámeček Pohansko a v neposlední řadě také oblouk Tří Grácií, kde sochy tří nahých žen znázorňují bohyně Athénu, Afroditu a Artemis. Se západem slunce a ustájením kol však poznávání návštěvníkům nekončí. Ještě je zapotřebí poznat a pochopit tajemství vinných sklípků a především zlatavého a rudého moku mnoha chuťových variací – jihomoravského vína. Tedy vítejte na Jižní Moravě, vítejte v Lednicko – valtickém areálu!

Rezervovat ubytování v PENZION USEDLOST POD VINOHRADY - Hlohovec

Nejbližší ubytování v Hlohovci a okolí

Ubytování Hlohovec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah