PENZION NA PARNÍ PILE - Halenkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Na Parní pile se nachází v malebné vesničce Halenkov, která leží ve východní části Vsetínského okresu. V blízkosti beskydských lesů a hřebenů Javorníků.

Rodinný penzion Na Parní Píle nabízí pohodlné obytování, ceteringový servis, firemní večírky, školení, svatby a výtečnou regionální kuchyni.

Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, ložním a koupelnovým prádlem, TV s možností satelitního připojení na příplatek, bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wifi a krásným výhledem na lyžařský vlek a okolí Halenkova.

Součástí penzionu je obchod smíšeného zboží. Kromě denně čerstvého pečiva, uzeniny, maržených výrobků, cukrovinek, zde můžete zakoupit i denní výtisk regionálních a nejčtenějších novin, včetně časopisů a křížovek

PENZION NA PARNÍ PILE ubytování v pensionu

Penzion Na Parní Pile disponuje pěti dvoulůžkovými pokoji, ke kterým nabizí pobyt se snídaní, polopenzí a plnou penzí.

Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, ložním a koupelnovým prádlem, TV s možností satelitního připojení na příplatek 50 Kč, bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wifi.

Pokoje které jsou situovány v čele penzionu, mají přístup k balkónu.

Gastronomie

V penzionu se náchází restaurace, která se pyšní výtečnou regionální kuchyní, čtyřmi a více druhy piva (Krušovice Mušketýr 11°, 12°, černé, Heinecken a limitované noviny pivovarů).

Okolí pensionu a Halenkov

V obci Halenkov a jeho oklí nabízí úchvatný rozhled do údolí na moravské i slovenské straně si užijete po výšlapu na vrch Ztracenec nad Velkými Karlovicemi, okruh pro horská kola a cyklostezka Bečva, která vede ze Vsetína do Velkých Karlovic a nabízí pohodovou vyjížďku i pro rodiče s dětmi a spousty dalších možností. V zimně pak oceníte 15 km vzdálený ski areál Kyčerka.

Aktuální cyklotrasy je možno zajistit na recepci, včetně mapy okolí Vsetína.

V samotné obci pak naleznete sportovní areál, který nabízí víceúčelové hřiště, dětské hřiště, pump tracková dráha a asfaltová dráha pro bruslaře a cyklisty. V zimně se tato dráha upravuje pro běžkování.

Rezervovat ubytování v PENZION NA PARNÍ PILE - Halenkov

Nejbližší ubytování v Halenkově a okolí

Ubytování Halenkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah