HOTEL KONÍČEK - Uherské Hradiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Současná podoba Hotelu a restaurace Koníček si zachovává proporci místního tradičního stavebního pojetí architektury. Hotel Koníček nabízí svým zákazníkům komfortní ubytování ve 22 dvojlůžkových pokojích s možností přistýlek. Parkování na hotelovém parkovišti je zdarma. Recepce non-stop.

HOTEL KONÍČEK ubytování v hotelu

Pokoje mají své vlastní sociální zařízení, koupelnu, TV, telefon, klimatizaci a možnost připojení na internet. Pokoje nadstandard mají navíc trezor, minibar a zázemí sedacího koutu.

Recepce

0 - 24h - nonstop

Gastronomie

Restaurace se stylovým interiérem, s vyhlášenou moravskou a světovou kuchyní, širokým výběrem vín a příjemnou obsluhou se vynasnaží, aby jste od nás vždy odcházeli s nezapomenutelným gurmánským zážitkem.

Restaurace a hotel, jsou klimatizovány.

Okolí hotelu a Uherské Hradiště

Uherské Hradiště - kulturní a společenské centrum Slovácka nabízí řadu významných pamětihodností, příjemné toulky historií, posezení v městských kavárnách či procházky lipovou alejí na břehu řeky Moravy.

Nádherná krajina uherskohradišťska a blízkého okolí protkané sítí cyklostezek, baťovým kanálem a vinařských cest vybízí k projížďkám lodí, na koni či kole. Pro milovníky pěší turistiky je připraven ráj v podobě zlatých polí a vinohradů.

Spousta možností sportovního vyžití v blízkém okolí.

Rezervovat ubytování v HOTEL KONÍČEK - Uherské Hradiště

Nejbližší ubytování v Uherském Hradišti a okolí

Ubytování Uherské Hradiště


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah