AREÁL PŘÍSTAV - Frýdek-Místek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

AREÁL PŘÍSTAV na břehu Žermanické přehrady nabízí ubytování ve 2 pensionech s celkovou kapacitou 50 lůžek. Nabízíme 2 až 5lůžkové pokoje s vlastnímsociálním zařízením a Wifi. Široké zázemí pro sport, rehabilitaci a restaurační služby. Ideální podmínky pro sportovní soustředění, ozdravné pobyty, školní kurzy, firemní akce i školení, skupinové akce, pobyty s dětmi.

AREÁL PŘÍSTAV na břehu Žermanické přehrady nabízí ubytování ve 2 pensionech s celkovou kapacitou 50 lůžek. Všechny 2 až 5lůžkové pokoje mají sociální zařízení, TV, Wifi.

K dispozici je malé wellness se saunou, ochlazovacím bazénkem, parní lázní, vířivou vanou pro 8 osob a malou relaxační částí. K dispozici je zázemí pro masáže či kosmetické služby, které zajistíme na vyžádání klienta.

V rámci areálu funguje restaurace s bowlingem (v období 01. 06. - 30. 09.). Mimo sezónu zajišťujeme pro klienty pouze snídaně. Pro skupiny lze zajistit pobyty s polopenzí či plnou penzí,
Restaurace á celkovou kapacitu až 100 osob a je rozdělena na 2 části. Posedět s výhledem na Beskydy a Lysou horu můžete na venkovní terase pro 40 osob nebo u občerstvení u Kamzíka, které najdete u beach volejbalového hřiště a v těsné blízkosti vody.

Pro nejmenší je k dispozici dětské hřiště. Dále nabízíme vodní šlapadla, kanoe, multifunkční kurt pro tenis, nohejbal, florbal, malou kopanou, 2× beach volejbalové hřiště.

AREÁL PŘÍSTAV ubytování v pensionu

Pokoje Comfort: 2-5 lůžkové pokoje prošly v roce 2016 rekonstrukcí. Pokoje s vlastním sociálním zeřízením (WC, sprcha, fén). Smart TV, chladnička, Wifi. Pokoje jsou umístěny v penzionu Bessy.

Pokoje Standard: 2 lůžkové pokoje s vlastnm sociálním zařízemí (WC, sprcha), TV, Wifi. Pokoje jsou umístěny v penzionu Bessy.

Pokoje Turistik: 2 lůžkové pokoje se starší koupelnou a nábytkem doporučujeme nenáročným klientům. Pokoje mají vlastní sociální zařízení.

Recepce

07:00 - 22:00.

Gastronomie

Resstaurace – 70 míst, venkovní terasa u vody s posezením – 40 míst. Občerstvení u Kamzíka - posezení u beach volejbalového hřiště v těsné blízkosti vody - kapacita 70 míst. Vinný sklep pro skupiny do 25 osob.

Okolí pensionu a Frýdek-Místek

Areál přístav se nachází přímo na břehu Žermanické přehrady na celodenně slunné části v obci Soběšovice. Přehrada se zázemím našeho areálu umožňuje velkou škálu vodních sportů -/kanoe, šlapadla, surfing, jachting/, 1km od areálu 8km od areálu je areál vodníího lyžování. Kolem přehrady vede cyklostezka a ta pokračuje do Beskyd, kde jsou další cyklistické a turistické možnosti /10km/. 800m od areálu je diskotéka, v blízkosti 3km je jízdárna New port ranch. V okruhu 45km je od areálu 5 golfových hřišť - Ropice 12km, Ostravice, Čeladná, Šilheřovice 30km, Kravaře 45km. Nejbližší lyžařské středisko v Řece - Beskydy je do 16km. K nákupům a kulturnímu vyžití jsou v dosahu města Havířov 7km, Ostrava, Frýdek-Místek 15km. Areál je dobře situován pro návštěvu Polska /hranice Č. Těšín 15km/ a Slovenska /Svrčinovec 40km/.

Rezervovat ubytování v AREÁL PŘÍSTAV - Frýdek-Místek

Nejbližší ubytování ve Frýdku-Místku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah