HOTEL OLD INN - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

„Renovace Hotelu OLDINN je delikátní hrou mezi moderním komfortem a udržováním historického kouzla. “ 

Na březích Vltavy a pod nádherným hradem ze 13. století leží Český Krumlov - světové dědictví UNESCO. Toto krásné středověké město si udržuje pohádkovou atmosféru dávných dob. Hotel OLDINN se nachází na náměstí v samém srdci tohoto města.

Objevte kouzlo a nádheru Hotelu OLDINN zasazeného do malebného Českého Krumlova. Jeho autentické architektonické dědictví ve spojení s moderním komfortem dělá z hotelu místo skutečného šarmu, pohodlí a služeb, které přitahuje dnešní sofistikovaného cestovatele.  

Prozkoumejte ohromující kulturní dědictví, odhalte malebnou krajinu a nechte tisíce místních příběhů, aby vás vzaly zpět v čase. Jsme tu proto, abychom vám poskytli všechny potřebné informace, a ujistili se, že vám nic neunikne.  

HOTEL OLD INN ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou navrženy tak, aby vyprávěly historii, a to s elegancí a pohodlím. Přirozené sluneční světlo a pozornost k detailům vytváří z hotelu místo dokonalé harmonie. Od útulného prostředí, až po osobní a velmi přátelské služby hotelového personálu, se zde budete cítít jako doma.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Rezervovat ubytování v HOTEL OLD INN - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah