HOTEL ČERTOVKA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Čertovka je situován v původně barokní budově, která byla v roce 2000 nově zrekonstruována – hotel má zároveň skvělou polohu v centru všech památek. Nabízíme ubytování v 16 dvoulůžkových pokojích se sprchou či vanou a 5 jednolůžkových pokojích se sprchou. Každý pokoj je vybaven TV se satelitními programy, ledničkou, fénem, telefonem, klimatizací a trezorem. V okolí hotelu je bezpočet různých restaurací, kaváren, barů a náš personál bude nápomocný s doporučením těch nejlepších.

Hotel Čertovka je situován v původně barokní budově, která byla v roce 2000 nově zrekonstruována – hotel má zároveň skvělou polohu v centru všech památek, jen kousek od Karlova mostu na Malé Straně. Pokoje nabízí pohled na Karlův most, panorama Hradčan, Pražský hrad a Mosteckou věž.

Hotel nedisponuje vlastním parkovištěm, doporučujeme využít podzemní hlídané garáže situované nedaleko hotelu, pod Rudolfinem. Pro hosty, kteří přilétají do Prahy letadlem rádi zajistíme transfer z letiště Václava Havla a zpět.

Hotel nabízí ubytování v 16 dvoulůžkových pokojích se sprchou či vanou a 5 jednolůžkových pokojích se sprchou. Každý pokoj je vybaven TV se satelitními programy, ledničkou, fénem, telefonem, klimatizací a trezorem. V okolí hotelu je bezpočet různých restaurací, kaváren, barů a náš personál bude nápomocný s doporučením těch nejlepších.

V ceně pokoje je zahrnuta snídaně formou teplého a studeného bufetu.

Hotel dále zajišťuje směnárenské, informační a recepční služby non stop a rádi Vám pomůžeme i s doporučením a rezervací kulturních akcí.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 7,00 do 19,00 hodin. Mimo tyto hodiny je možné ubytování přes Self Check-in Kiosk. Pokud víte, že přijedete v pozdních hodinách, kontaktujte recepci pro zaslání late check-in instrukcí.

Rezervovat ubytování v HOTEL ČERTOVKA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah