HOTEL VLTAVA - Frymburk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

HOTEL VLTAVA*** FRYMBURK  - Symfonie pohody na břehu lipenského jezera. WELLNESS, KONGRES, RODINNÁ POHODA. Hotel se nachází na břehu Lipenského jezera. Svou polohou a zázemím přímo vybízí k ideálně strávené dovolené. Zajišťujeme firemní akce, oslavy, pobyty skupin. Hotel je vhodný i pro sportovní skupiny.

HOTEL VLTAVA se nachází na břehu Lipenské přehrady v jihočeském městečku Frymburk, nazývaném také  „Šumavské Benátky“. Pokud toužíte po odpočinku, aktivní dovolené nebo hledáte vhodné místo pro Vaše firemní akce, hotel Vltava je ideálním místem pro Vás. Nabízí Vám stylové prostředí, kvalitu, výbornou kuchyni a přátelskou atmosféru. Moderní vybavení hotelu Vltava s celkovou kapacitou 70 lůžek nabízí nadstandartní ubytování v 25 dvou-, tří- a čtyřlůžkových pokojích.

Hostům je k dispozici vyhřívaný bazén, sauna, tenisový kurt nebo široká nabídka společenských her.

HOTEL VLTAVA ubytování v hotelu

Ve všech pokojích naši hosté naleznou pohodlí vlastní koupelny se sociálním zařízením, TV/SAT, telefon, WI-FI, ledničku, vysoušeč vlasů a trezor.

Recepce

Gastronomie

Snídaně je zahrnuta v ceně ubytování.

Snídaně se podávají formou studeného a teplého bufetu v hotelové restauraci.  

Okolí hotelu a Frymburk

Poloha hotelu a okolní podmínky jsou v průběhu celého roku přímo předurčeny k provozování nejrůznějších sportovních a jiných aktivit. Lipenská příroda skýtá bezpočet možností realizace pěší turistiky na více než 200 km značených turistických a naučných stezek, jejichž délka a náročnost uspokojí jak příležitostné výletníky, tak i „ostřílené“ turisty.  

Lipensko je skvělou lokalitou pro cyklistické vyjížďky. In-line bruslení je především v rovinatých a kvalitně upravovaných úsecích lipenských cyklostezek jednou z velice oblíbených sportovních aktivit. V blízkém okolí se též nachází několik golfových hřišť. Vyhledávanou celoroční atrakcí je bobová dráha v Lipně nad Vltavou.

Nedaleko od hotelu se nachází aquapark pro děti i dospělé. Naleznete v něm vnitřní bazén, 2 plavecké dráhy, divokou řeku, vodní vřídlo a chrliče, perličková lůžka, hydromasážní trysky, dětské brouzdaliště, saunový svět a další atrakce.

Rezervovat ubytování v HOTEL VLTAVA - Frymburk

Nejbližší ubytování ve Frymburku a okolí

Ubytování Frymburk


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah