HOTEL KURDĚJOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kurdějov nabízí komplexní služby s úplnou péčí pro firemní a kongresové akce nejrůznějšího typu, ale také pro individuální návštěvníky podpálavského regionu jižní Moravy.

Hotel Kurdějov spojuje prvky vesnické architektury a pohostinnosti s moderním a komfortním vybavením vhodným pro pořádání různých forem kongresové turistiky.

Hotel Kurdějov je tvořen komplexem čtyř hotelových domů a bytovým domem s apartmány. Každý hotelový dům nese osobité pojetí a nabízí vždy něco jiného, právě tak, aby jako celek uspokojily každého návštěvníka. I přesto se však dále snažíme služby našeho tříhvězdičkového hotelu neustále zkvalitňovat a rozvíjet. Nabízíme kompletní služby jak pro kongresy, tak i pro individuální turistiku s možností sportovního vyžití (bowling, tenisová hala, wellness a další).

HOTEL KURDĚJOV ubytování v hotelu

HOTELOVÝ DŮM TENIS

Hotelový dům Tenis je vybaven restaurací, tenisovými kurty, bowlingem, vodním světem, tureckou a finskou saunou, vinným sklepem. Hotelový dům Tenis má 33 pevných lůžek a 2 přistýlky ve 12 pokojích s příslušenstvím.

Každý pokoj je vybaven historickým nábytkem ve stylu vesnické světnice a vyzdoben kresbami s doprovodným textem o památkách Lednicko Valtického areálu a jinak zajímavého okolí.

Jednotlivé pokoje: Hustopečský kostel (2 lůžkový), Kloboucký mlýn (2 lůžkový), Lednický minaret (4 lůžkový – 2 + 2), Lednický zámek (4 lůžkový – 1 + 3), Janův hrad (2 lůžkový), Tři grácie (2 lůžkový), Valtický zámek (4 lůžkový – 2 + 2), Mikulovský zámek (4 lůžkový – 2 + 2), Věstonická Venuše (4 lůžkový – 2 + 2), Kozí hrádek (2 lůžkový), Sirotčí hrádek (2 lůžkový) a Pouzdřanská step (1 lůžkový).

HOTELOVÝ DŮM ADINA

Kapacita Hotelového domu Adina je 45 lůžek. Je vybaven v současném stylu a nalézá se zde 19 dvoulůžkových pokojů s příslušenstvím a 3 apartmá. Na každém pokoji je možnost připojení na internet zdarma. Hotel má uzavřené klidné parkoviště situované do zahrady hotelu.

Součástí objektu je sál pro až 120 osob a 2 školicí místnosti vybavené technikou.

Apartmá jsou umístěna nezávisle na ostatních pokojích a jsou velmi specifická svým stylovým pojetím. Apartmá „A“ je plně vybaveno pro potřeby vozičkářů nebo méně pohyblivých spoluobčanů. Apartmá „B“ je vybaveno ve stylu obytných prostor a nábytku z 20. let minulého století – působí velmi klidně až vznešeně. Apartmá „C“ je v moderním stylu. Pohodový, moderní styl apartmánu pro uvolnění každého návštěvníka – prostorná koupelna s rohovou vanou, čajová kuchyňka a spousta místa pro relax i práci.

Součástí Hotelového domu Adina je i velmi prostorný dvůr, na kterém se dají konat různé akce – oslavy, grilování, rauty, posezení u cimbálu a tak dále.

HOTELOVÝ DŮM VINAŘ

Hotelový dům Vinař má kapacitu 40 lůžek ve 20 pokojích, konferenční sál až pro 200 osob a dvě menší školicí místnosti. Součástí hotelového domu jsou i vyhlídkové terasy na straně jedné a několik vzájemně propojených sklepů na straně druhé. Sklepy vytváří značně atraktivní prostory pro zde umístěnou vinotéku. Historie sklepů sahá více než 300 let nazpět. Hotelový dům Vinař je propojen zahradou s Hotelovým domem Adina, kde je vytvořen prostor pro bezpečné parkování vozů hotelových hostů.

HOTELOVÝ DŮM KASKÁDA

Hotelový dům Kaskáda, nacházející se u Hotelového domu Vinař, je hotelový dům, jenž byl dokončen na jaře letošního roku. Kaskáda nabízí možnost ubytování v 16 moderně vybavených pokojích s klimatizací a minibarem a 3 klimatizovaných apartmánech s kuchyňkou, kde je lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a servis (talíře, misky, prkénka, nože, příbory, sklenice, hrnky).

Součástí hotelového domu je rovněž konferenční sál a vyhlídkové terasy nabízející krásný výhled na okolí.

APARTMÁNOVÝ DŮM "Bílý dům"

Samostatná budova stojící v těsné blízkosti hotelových domu Vinař a Adina, nabízí 5 apartmánů s vlastní kuchyňkou. Každý apartmán se skládá ze dvou samostatných dvoulůžkových pokojů a společným sociálním zázemím a kuchyňkou. Ta je vybavena lednicí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a servisem (talíře, misky, prkénka, nože, příbory, sklenice, hrnky).

Rezervovat ubytování v HOTEL KURDĚJOV

Nejbližší ubytování v Kurdějově a okolí

Ubytování Kurdějov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah