HORSKÝ HOTEL BELVEDER - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel Belvedér je třípodlažní, nedávno zrekonstruovaný a otevřený po celý rok. Kromě příjemných pokojů vybavených novým nábytkem a restaurace ve stylu country na Vás čeká kruhový venkovní bazén, dětské hřiště a víceúčelové hřiště. Využít můžete také letní terasu s obsluhou a ohniště s grilem, venkovní krb na terase.

Najdete nás na louce u lesa na kopci Belveder asi 800 metrů od Železné Rudy. Dostanete se k nám po úzké asfaltové silnici, která končí přímo u hotelu, takže nemůže nikde zabloudit.

Celková kapacita hotelu je 112 míst a vybrat si můžete pokoj se dvěma, třemi nebo čtyřmi lůžky. Náročnějším klientům můžeme nabídnout dva apartmány, každý pro čtyři osoby. Nově jsme připravili i jeden bezbariérový pokoj s vlastním WC a sprchovým koutem.

Od letošního roku jsme pro Vás ke spestření pobytu vybudovali solnou jeskyni s příjemným mořským klimatem pro zdraví, psychickou pohodu a obranyschopnost organismu, hydromasážní vanu s infrasaunou a maséra, který Vám bude k dispozici po celý pobyt. Hydromasážní vana a infrasauna. Dle libosti můžete využít i rozsáhlé horské louky v okolí, které patří k hotelu.

Hotel je ideální pro klidné rodinné pobyty daleko od ruchu města a zvláště pak pro ozdravné pobyty dětí a osoby trpící astmatem, pro školy v přírodě, sportovní soustředění, lyžařské kurzy a školní výlety.

HORSKÝ HOTEL BELVEDER ubytování v hotelu

Náš hotel splňuje současné nároky na pohodlné ubytování. Všechny pokoje jsou čisté, světlé, vybavené novým nábytkem a především vlastním příslušenstvím - WC a sprchovým koutem. Za poplatek je možné na pokoj zapůjčít i televizi.

Gastronomie

Objednat si můžete celodenní stravování, polopenzi, nebo pouze snídani. Snídaně je podávána kontinentální formou a obědy a večeře si můžete vybrat ze dvou menu. V zimě nabízíme ubytování pouze s plnou penzí, , v ostatních ročních obdobích i polopenze či pouze snídaně.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL BELVEDER - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah