HOTEL ENNIUS - Klatovy

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Ennius nabízí ubytování s restaurací v historickém objektu z 16. století v centru města Klatovy.

V centru města Klatovy (Šumava), poblíž náměstí se nachází citlivě zrekonstruovaná historická budova bývalého měšťanského sídla se zachovalým renesančním půdorysem z poloviny 16 století, sloužící nyní jako hotel a restaurace.

Svůj název včetně Erbu rodu zdědil hotel po slavném klatovském rodákovi Šimonu Konvosovi - vladykovi Enniovi z Fenixfeldu, který dům do roku 1579 vlastnil.

Stylově řešená restaurace s replikami interiéru 16. století a staročeskou pecí nabízí speciality staročeské i světové kuchyně. Venkovní terasa je pak určena pro 50 hostů. Ve třetím podzemním podlaží je Katovna upravená pro stolování až 30 hostů.

HOTEL ENNIUS ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování tříhvězdičkového charakteru pro 50 osob ve 26 pokojích.

Nabízíme komfortní ubytování v dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, vybavených stylovým nábytkem i sociálním zařízením - WC a koupelnou.

Gastronomie

STYLOVĚ ŘEŠENÁ RESTAURACE S REPLIKAMI INTERIÉRU 16. STOLETÍ A STAROČESKOU PECÍ NABÍZÍ SPECIALITY STAROČESKÉ I SVĚTOVÉ KUCHYNĚ. VENKOVNÍ TERASA
JE PAK URČENA PRO 50 HOSTŮ. VE TŘETÍM PODZEMNÍM PODLAŽÍ JE KATOVNA UPRAVENÁ PRO STOLOVÁNÍ AŽ 30 HOSTŮ (VHODNÉ PRO VEČÍRKY, OSLAVY).

Rezervovat ubytování v HOTEL ENNIUS - Klatovy

Nejbližší ubytování v Klatovech a okolí

Ubytování Klatovy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah