PENZION POLARKA - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pokud hledáte ve městě Mariánské Lázně ubytování na klidném a tichém místě je penzion Polárka pro Vás to správné ubytování. Nabízí Vám ubytování přímo v lázeňském parku a zároveň nedaleko od středu města Mariánské Lázně.

Pokud hledáte ve městě Mariánské Lázně ubytování na klidném a tichém místě je pro Vás to správné ubytování. Nabízí Vám ubytování přímo v lázeňském parku a zároveň nedaleko od středu města Mariánské Lázně. Nově vybudovaný a zařízený lázeňský pokoj nebo apartmán vybavené sociálním zařízením se sprchovým koutem nebo vanou, televizí se satelitem, a dalším příslušenstvím Vám každý den poskytne výhled na lázeňský park nedaleko od Rudolfova pramene kam pohodlně dojdete po stezce začínající u penzionu.

PENZION POLARKA ubytování v pensionu

Nově vybudovaný a zařízený lázeňský pokoj nebo apartmán vybavené sociálním zařízením se sprchovým koutem nebo vanou, televizí se satelitem.

Okolí pensionu a Mariánské Lázně

Mariánské Lázně Vám nabízejí kromě léčby a wellness pobytů i další rekreační aktivity v každém ročním období. V létě doporučujeme výlety na kole po upravených cyklostezkách, v zimě na Vás čekají upravené lyžařské tratě na běžky nebo unikátní lyžařský areál přímo ve městě. Věnovat se můžete i jízdě na koni v jízdárně, plavání v přírodních koupalištích nebo krytém bazénu a samozřejmě sportům které Mariánské Lázně proslavily - tenisu a golfu. Zasportovat si můžete i v několika fitcentrech, na squashi, spinningu, nebo si třeba i v létě zabruslit na zimním stadionu. Rozhodnete-li se seznámit s okolím Mariánských Lázní pak nezapomeňte navštívit přírodní rezervaci Kladská, zámky Kynžvart a Bečov nebo pivovar a museum v Chodové Plané. Rádi Vás s těmito možnostmi seznámíme, případně Vám zajistíme požadované služby před Vaším příjezdem.

Rezervovat ubytování v PENZION POLARKA - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah