HOTEL STAR 4,5 - Vejprty

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Tříhvězdičkov Hotel *** Star 4 a jeho depandace Star 5 se nachází na úpatí severního svahu nejvyšší hory Krušných hor Klínovce a je vzdálený 5 km od hraničního přechodu Boží Dar.

Tříhvězdičkový Hotel *** Star 4 se nachází přímo v centru skiareálu Klínovec, 50 metrů od nejbližších vleků a sjezdovek.

V hotelu nechybí bezdrátový internet zdarma, ani dětský koutek či wellness. Recepce je v zimní sezóně otevřena 12 hodin denně a přímo u budovy hotelu je hostům k dispozici bezplatné parkování až pro 30 vozů.

HOTEL STAR 4,5 ubytování v hotelu

Ubytovací kapacita hotelu je 90 lůžek ve 28 pokojích, depandace Star 5, která se nechází hned přes silnici, ji doplní o dalších 40 lůžek ve 13 pokojích. Samozřejmostí každého pokoje je sociální zařízení, televizor a Wifi připojení.

Recepce

V zimní sezóně od 8hod do 20hod.

Gastronomie

Hotelová restaurace nabízí tradiční českou kuchyni, volný čas také jistě zpříjemní kavárna nebo bar s kulečníkem.

Okolí hotelu a Vejprty

Klínovec možná nedosahuje závratných výšin, zato svým návštěvníkům nabízí daleko přívětivější tvář se snadnou dostupností a ubytovacím zázemím. S nadmořskou výškou 1244 m je Klínovec nejvyšší vrchol Krušných hor – v létě oblíbený cíl pěších i cykloturistů, v zimě pak vyhledávané lyžařské středisko. Najdete tu dva vynikající ski areál Klínovec a na samém vršku slavnou rozhlednu.

Rezervovat ubytování v HOTEL STAR 4,5 - Vejprty

Nejbližší ubytování ve Vejprtech a okolí

Ubytování Vejprty

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah