VILLA BASILEIA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Villa Basileia nabízí ubytování v srdci lázeňské zóny na břehu řeky Teplá. V docházkové vzdálenosti od hotelu se nachází hlavní lázeňská promenáda lemovaná významnými karlovarskými památkami i lesní turistické stezky. Parkování pro hotelové hosty je v uzavřeném areálu zahrady.

Villa Basileia je bývalé letní sídlo hraběnky von Schaumburg Lippe. Stojící na klidném místě na břehu řeky Teplé v lázeňském centru Karlových Varů.
Všechny pokoje jsou vybaveny ve standartu 4*. Jedinečnost objektu je dána tím, že každy z pokojů je unikátní. Žádný z pokojů není stejný.
Ve vile se nachází vyhlášená zážitková restaurace Le Marché, která se vyznačuje osobitým přístupem ke gastronomii. Každý den nabízí zážitek v podobě vybraného jídla
K restauraci Le Marché patří i krásná zahrada, kde si můžete vychutnat všechna zážitková menu i originální čokoládové a ovocné dezerty.
Villa Basileia je díky své poloze ideální pro jogging, pěší turistiku i cykloturistiku. Snadno se odtud dostanete k několika golfovým hřištím a tenisovým kurtům.

VILLA BASILEIA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny televizorem se satelitním příjmem, bezplatným WI-FI, ledničkou a trezorem. Koupelny s WC na pokojích, jsou vybaveny sprchou, nebo vanou a fénem.

Recepce

8:00 -22:00

Gastronomie

Ve vile se nachází vyhlášená zážitková restaurace Le Marché, která se vyznačuje osobitým přístupem ke gastronomii. Každý den nabízí zážitek v podobě vybraného jídla. Přijďte si vychutnat tříchodový oběd, večeři, nebo některé z degustačních menu od vyhlášeného šéfkuchaře Jana Krajče. Restaurace Le Marché nabízí každý den nové menu z pečlivě vybraných čerstvých surovin.
K restauraci Le Marché patří i krásná zahrada, kde si můžete vychutnat všechna zážitková menu i originální čokoládové a ovocné dezerty.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Díky poloze v centru Karlových Varů je Villa Basileia ideálním místem pro joging, pěší turistiku a cykloturistiku. V dosahu je několik golfových hřišť a tenisových kurtů.

Rezervovat ubytování v VILLA BASILEIA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah