HOTEL ESPLANADE PRAHA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Esplanade Praha, nacházející se naproti budově Státní opery, 2 minuty chůze do Václavského náměstí a 5 minut od Hlavního nádraží, je místem setkávání kulturního a obchodního života téměř přes 80 let. Jeden z nejproslulejších pražských prvorepublikových hotelů, jehož otevření proběhlo v létě roku 1927, má unikátní historickou atmosféru vyváženou ultra moderním komfortem. Hotelová kavárna je legendárním místem zachycujícím esenci dávných časů, k dispozici pro hosty je i vynikající Francouzská restaurace a elegantní noční Est Bar s klubovým prostředím.

Hotel dnes disponuje celkem 74 pokoji (2× Historické apartmá, 4× Junior suite, 5× trojlůžkový pokoj, 33× dvoulůžkový pokoj, 16× Executive Dvoulůžkový pokoj, 8× jednolůžkový pokoj a 6× Executive Jednolůžkový pokoj) a třemi salónky. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, elegantním dřevěným nábytkem a velkou koupelnou obloženou carrarským mramorem, satelitní TV, minibarem. Wi-Fi připojení je dostupné zdarma ve společenských prostorách i v pokojích.

HOTEL ESPLANADE PRAHA ubytování v hotelu

V pokoji se nachází velká plochá 32” TV, klimatizace, minibar, trezor, pracovní stůl s lampou, telefon s přímou volbou, SAT-TV (31 programů), vysoušeč vlasů, sprcha, elektronický kartový systém, zámek, dvojitá okna, termostat (ovladatelný), požární detektor, wifi.

Gastronomie

Cafeé – jeho interiér je harmonicky tvořen z mramoru a vzácného dřeva, ve stejném stylu jako v roce 1927. Tato kavárna, která je srdcem hotelu, vždy byla místem setkávání lidí kulturního a politického významu. Tiché pozvání a stylová romantická atmosféra je umocněno tóny 20. let 20. století.

Během léta je hostům k dispozici také letní zahrádka. Otevřeno denně od 6.30 hod. do 22.30 hod.

Francouzská restaurace - restaurant nabízí tiché prostředí pro posezení při bohaté snídani nebo kulinářsky hodnotných obědů a večeří francouzské a italské kuchyně s regionálními prvky.

Okolí hotelu a Praha

Díky skvělé poloze hotelu si snadno můžete vychutnat romantické procházky po historických částech Prahy stejně jako strávit den nákupy na hlavních obchodních třídách nebo se jen romanticky ztratit v dlážděných uličkách historické Prahy. Vše je na dosah. Je to ideální místo odkud objevovat nejproslulejší kulturní památky města.

Rezervovat ubytování v HOTEL ESPLANADE PRAHA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah