HOTEL PANORAMA - Teplice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Panorama se nachází nedaleko centra lázeňského města Teplice a nabízí ubytování ve 110 nově zrekonstruovaných pokojích a wellnes služby. Hosté mají možnost využití posilovny, wellness centra se saunou, párou, vířivkou a odpočívárnou.

Hotel disponuje vlastní restaurací a barem, další možností je využití letní terasy hotelu,

Cena ubytování včetně bufetové snídaně.

Recepce

NON STOP

Okolí hotelu a Teplice

Okres Teplice patří v ČR mezi okresy rozlohou nejmenší, avšak s největší hustotou osídlení. Jeho rozloha činí 469 km2 a žije zde 128 000 obyvatel.
Teplické lázně patří mezi nejstarší v Evropě, léčí nemoci pohybového ústrojí, nemoci oběhového ústrojí a některé nemoci z povolání. Je zde též speciální dětská léčebna, kde se léčí stavy po dětské obrně a poruchy hybnosti. Pro magickou sílu svých léčivých pramenů a čilý společenský ruch bylo město Teplice odedávna nazýváno „malou Paříží“ či „salónem Evropy“. Hlavním východiskem pro poznání jak přírodních, tak i kulturních památek Teplicka jsou samotné Teplice, které samy nabízejí klid rozsáhlých parků, zajímavou architekturu empírových a secesních staveb, krásný rozhled z Doubravské hory, bohatou nabídku kulturních programů i jiných možností zábavy. Teplické lázně patří mezi nejstarší v Evropě, léčí nemoci pohybového ústrojí, nemoci oběhového ústrojí a některé nemoci z povolání. Je zde též speciální dětská léčebna, kde se léčí stavy po dětské obrně a poruchy hybnosti. Pro magickou sílu svých léčivých pramenů a čilý společenský ruch bylo město Teplice odedávna nazýváno „malou Paříží“ či „salónem Evropy“. Hlavním východiskem pro poznání jak přírodních, tak i kulturních památek Teplicka jsou samotné Teplice, které samy nabízejí klid rozsáhlých parků, zajímavou architekturu empírových a secesních staveb, krásný rozhled z Doubravské hory, bohatou nabídku kulturních programů i jiných možností zábavy.

Rezervovat ubytování v HOTEL PANORAMA - Teplice

Nejbližší ubytování v Teplicích a okolí

Ubytování Teplice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah