HOTEL FLORENC - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný Hotel Florenc se nachází přímo v centru Prahy v Křižíkově ulici, naproti Karlínskému divadlu a v pěší dostupnosti od historického jádra města.

Hotel se nachází v Praze, pouhých 7 minut chůze od náměstí Republiky, kde se nachází Prašná brána a Obecní dům. Za méně než 15 minut se dostanete na Staroměstské náměstí a Václavské náměstí. Jen pár kroků od hotelu se nachází hlavní autobusové nádraží Florenc. Vybavení hotelu: 24 hodinová recepce, restaurace a bar, snídaně formou bufetu, klimatizace, úschovna zavazadel, nekuřácké pokoje, trezor v každém pokoje, výtah, topení. Pobyt s domácími zvířaty není povolen.

HOTEL FLORENC ubytování v hotelu

Hotel Florenc nabízí ubytování v 29 vkusně zařízených nekuřáckých pokojích. Všechny nově zrekonstruované pokoje jsou elegantně zařízené, klimatizované a vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou, trezorem, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletními potřebami a fénem. Hotel Florenc nabízí dva typy pokojů: Standard pokoje a Superior pokoje vyšší úrovně. Komfortně zařízené standardní pokoje nabízejí veškeré pohodli pro Vás příjemný pobyt a odpočinek. K dispozicí máme dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové standardní pokoje, vhodné pro rodiny z dětmi. Luxusní Superior pokoje je ideálním výběrem pro ty nejnáročnější hosty. Tyto pokoje jsou vybavené kvalitním nábytkem se sedací soupravou, prostornou koupelnou se sprchovým koutem, trezorem pro notebook a mini barem.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Součástí hotelu je vlastní restaurace a bar.

Rezervovat ubytování v HOTEL FLORENC - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah