HOTEL PANSKÝ DŮM - Vyšší Brod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zrekonstruovaná historická budova hotelu Panský dům se nachází ve spodní části náměstí ve Vyšším Brodě na pomezí mezi Novohradskými horami a Šumavou.

Historie budovy hotelu Panský dům sahá až do roku 1530. Během staletí mnohokrát změnil majitele i svůj vzhled. V letech 2000 – 2001 prošel hotel celkovou rekonstrukcí. Hostům nabízíme 26 jedno až třílůžkových pokojů o celkové kapacitě 51 míst. Na všech pokojích je sprcha a WC a televize se satelitním příjmem. Díky své poloze ve Vyšším Brodě, který leží u bran Šumavy a sousedního Horního Rakouska je vhodný k rekreaci i krátkodobému ubytování obchodních cestujících. Našim hostů je k dispozici restaurace s kapacitou 100 míst a v letních měsících můžete využít zastřešenou terasu ve dvoře s kapacitou 70 míst. Na jídelním lístku naleznou naši hosté klasické české pokrmy, výhodná menu, minutkovou kuchyni a zapomenout nesmíme ani na originální italskou pizzu. V levém křídle budovy a novodobé přístavbě z minulého století je pro všechny milovníky skvělého piva a sportu v čele s kopanou připravena originální fotbalová pivnice s kapacitou 100 míst.

HOTEL PANSKÝ DŮM ubytování v hotelu

Celková kapacita 51 lůžek 21 dvoulůžkových pokojů 2 třílůžkové pokoje 3 jednolůžkové pokoje

Okolí hotelu a Vyšší Brod

Skiareál Lipno (10km), na Rakouské straně se nachází zimní středisko Sternstein (8km) a Hochficht. V blízkosti Český Krumlov se svými historickými skvosty, hrad Rožmberk a zřícenina Vítkova hrádku a Dívčí kámen. Nespočet turistických tras, cyklostezek v celé oblasti Vyšebrodska, Lipenska a Šumavy. Vodní sporty můžete provozovat na blízké přehradní nádrži Lipno.

Rezervovat ubytování v HOTEL PANSKÝ DŮM - Vyšší Brod

Nejbližší ubytování ve Vyšším Brodě a okolí

Ubytování Vyšší Brod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah