HOTEL PANORAMA - Rychnov nad Kněžnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný April hotel Panorama je postaven na klidném místě s krásným výhledem na Orlické hory. Hotel je umístěn na pozemku o rozloze přes 10.00 0 m2 na pomezí vilové čtvrti a odpočinkové zóny Rychnova nad Kněžnou.

Čtyřhvězdičkový rodinný April hotel Panorama nabízí luxusní ubytování s kapacitou 31 pokojů, celkem 72 lůžek.

Relaxační centrum s krytým nerezovým bazénem 10×5 m a vířivkou o průměru 286 cm, finskou saunu, masáže prováděné nevidomým masérem, Wi-Fi internet ZDARMA, hřiště na pétanque, kroket, ruské kuželky, kulečník, šipky, stolní fotbal, uzamykatelné parkoviště v areálu hotelu.

HOTEL PANORAMA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou a samostatným WC, vanou nebo sprchou, balkónem nebo lodžií, manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, LCD televizí, telefonem s přímou volbou i do zahraničí, přípojkou na internet, minibarem, vysoušečem vlasů. Ve vybraných pokojích jsou k dispozici DVD přehrávače.

Recepce

6:00 - 24:00

Gastronomie

Nekuřácká Restaurace Panorama s kapacitou 66 míst otevřenou každý den od 6:30 (7:00 ) hod. do 22:00 (23:00 ) hod. Kuchyně vaří denně od 11:00 do 21:30 hod.

Okolí hotelu a Rychnov nad Kněžnou

Mezi významnější akce pořádané každoročně patří Šlitrovo jaro, konané v březnu, které je přehlídkou swingových orchestrů, Poláčkovo léto, konané v červnu či červenci, které přenáší divadelní představení do netradičních prostor (např. zámecké jízdárny, nádvoří zámku, náměstí, zámeckého parku atd.), dále se v Rychnově vždy v červenci koná mezinárodní přehlídka pěveckých souborů Chorus camera. V neposlední řadě musíme zmínit i dlouholetou tradici zářiové Rychnovské osmičky, která je přehlídkou amatérských filmů a videoprogramů. Velmi oblíbený je i Filmový smích, konaný vždy v říjnu, které je setkáním filmových klubů.

Rezervovat ubytování v HOTEL PANORAMA - Rychnov nad Kněžnou

Nejbližší ubytování v Rychnově nad Kněžnou a okolí

Ubytování Rychnov nad Kněžnou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah