HOTEL KRAKONOŠ - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Krakonoš najdete v krásném přírodním prostředí Slavkovského lesa nad Mariánskými Lázněmi, asi 2 km od centra města. Mariánské Lázně jsou městem v parcích a lesích, kde pramení léčivé minerální prameny. Architektura konce 19. století dodává městu nostalgicky elegantní ráz. Mariánské Lázně mají bohatý kulturní život.

POLOHA HOTELU - hotel se nachází v přírodním a klidném prostředí na okraji Mariánských Lázní.

UBYTOVÁNÍ - ubytování poskytujeme ve dvoulůžkových pokojích vybavených Spr. +WC, SAT/TV, ledničkou, fénem, telefonem. Nabízíme dlouhodobé léčebné pobyty, ale i krátkodobější wellness pobyty plné relaxace a odpočinku.

VYBAVENÍ - recepce, směnárna, restaurace, venkovní terasa, bazén, solná jeskyně, zajištění vstupenek na různé kulturní akce, hlídané parkoviště, Wi-Fi, kosmetika, kadeřnictví, pedikúra, manikúra, biopéče o nohy a ruce - rybičky Garra Rufa. Balneoprovoz: chmelová koupel, koupele s přísadou, perličkové koupele, plynové injekce, podvodní masáže, perličkové koupele, masáže: čokoládové, klasické, sportovní, reflexní i masáže plosek, masáž lávovými kameny, aroma masáže, ultrazvuk, magnetoterapie, diadynamik, inhalace, rašelinové obklady, individuální a skupinový léčebný tělocvik, lymfoven - proti celulitidě, plynové obálky, parafín, Kneipovy koupele.

STRAVA: snídaně - bufetové stoly, polopenze - (snídaně + večeře výběr ze 3 menu o 3 chodech), plná penze. Stravování "a la carte".

HOTEL KRAKONOŠ ubytování v hotelu

V hotelu je celkem 86 dvoulůžkových pokojů, z toho 5 apartmá. V hotelu jsou k dispozici 2 bezbariérové jednolůžkové pokoje (v přízemí). Všechny pokoje jsou od května 2012 vybaveny novým nábytkem!

Apartmá má oddělené pokoje, ložnici a obývací pokoj. V obývacím pokoji je rozkládací gauč, který se dá využít jako přistýlka pro třetí a čtvrtou osobu. Ideální pro 3 osoby nebo rodinu s dvěmi malými dětmi. Apartmá je vybaveno televizí se satelitním příjmem, ledničkou a telefonem. V koupelně je k dispozici rohová vana a fén.

Dvoulůžkové pokoje mají manželskou postel. Na některých pokojích je možné postele od sebe oddělit. Na pokojích je televize se satelitním příjmem, lednička a telefon. Všechny koupelny u těchto pokojů jsou vybaveny sprchou a fénem. Dvoulůžkové pokoje využíváme za příplatek i pro obsazení 1 osobou. Pokoje nemají vlastní trezor, ale je možné věci uschovat v trezoru na recepci hotelu, který nabízíme našim hostům zdarma.

Recepce

Recepce hotelu je otevřena 24 hodin denně. Na recepci navazuje lobby bar, který je též pro hosty k dispozici non-stop.

Recepce nabízí i conciergské služby, zajistí Vám tedy lístky do divadla, zprostředkuje výlet atd. Trezor na úschovu věcí zdarma. Doplňkový prodej.

Gastronomie

Snídaně probíhají formou bufetu. Večeře v rámci polopenze 3 chodové menu.

Možnost doobjednání oběda.

Možnost stravování také "a la carte".

Okolí hotelu a Mariánské Lázně

Přímo v okolí hotelu se nachází jízdárna, kde je možné zajezdit si na koních, dále park miniatur českých hradů, zámků a jiných zajímavostí - Park Boheminium, kabinková lanovka, s kterou je možné sjet do centra a zpátky, navíc v létě je možnost zajezdit si na horských koloběžkách. Poblíž hotelu se nachází také daňčí obora a procházkou můžete dojít na rozhlednu Hameliku.

V létě je možné využít turistické trasy. Poblíž Mariánských Lázní u obce Drmoul je k dispozici přírodní koupaliště Lido. Golfové hřiště se nachází asi 1, 5 Km od hotelu, nedaleko je také lanové centrum, tenisové kurty a jiné.

V zimě jsou k dispozici běžkařské tratě a lyžařská sjezdovka i s dětskou školičkou. V Mariánských Lázní se koná v zimě také veřejné bruslení na zimním stadionu.

Doporučené výlety:

přírodní rezervace Kladská

rezervace Smraďoch

zámek Kynžvart

zámek Bečov

zámek Loket

historické centrum města Cheb

Františkovy Lázně

rezervace SOS

Karlovy Vary

klášter Teplá

a jiné

Rezervovat ubytování v HOTEL KRAKONOŠ - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah