PENZION U ČERNÉHO POTOKA - Nová Lhota

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

V Penzionu U Černého potoka je pro Vaše pohodlí připraveno 11 pohodlně vybavených pokojí z koupelnou, toaletou a klimatizací. Na každém pokoji, ale i v celém objektu funguje bezdrátové připojení k internetu. Nabízíme pobyty se snídaní i s polopenzí. Úschovna sportovních potřeb zdarma.

Vítejte v našem penzionu Penzion je součástí vesnické památkové zóny Nová Lhota – Vápenky ležící na úpatí Velké Javořiny. Zrekonstruovali jsme budovu původního hostince z konce 19. století a obnovili tak zvyklost místního pohostinství a výborné tradiční kuchyně. Hostinec i penzion jsou otevřeny celoročně a nabízí příjemné zázemí pro všechny Vaše volnočasové aktivity. Bílé Karpaty, dosud plně neobjevené hory České republiky, Vás nadchnou svou neporušenou přírodou, klidem a pohodou. Celoročně můžete objevovat krásy chráněné krajinné oblasti a jejího okolí, terén je vhodný pro pěší turistiku i jízdu na kole. Zimní období zase nadchne milovníky sněžných sportů, kdy můžete vyrazit do terénu na běžkách nebo si zajet odpočinout do blízkého lyžařského areálu.

PENZION U ČERNÉHO POTOKA ubytování v pensionu

Pro Vaše pohodlí během dovolené nabízíme jedenáct příjemně zařízených pokojů v podkrovních prostorách penzionu. Dvou až pětilůžkové pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Na všech pokojích je televize a zdarma dotupný internet. Všechny pokoje jsou též klimatizovány. Poskytujeme pobyt se snídaní nebo s polopenzí, na delší trasy po okolí je možné domluvit si předem cestovní balíčky s jídlem a pitím, které Vám nachystáme k době odchodu. Rádi také ubytujeme Vašeho domácího mazlíčka, samozřejmostí je však jeho zvladatelnost. Parkování je možné přímo u penzionu a je zcela zdarma.

Rezervovat ubytování v PENZION U ČERNÉHO POTOKA - Nová Lhota

Nejbližší ubytování v Nové Lhotě a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah