HOTEL BÍLÁ RŮŽE - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel BÍLÁ RŮŽE nabízí ubytování v centru Brna a je vhodný pro individuální turistiku. Jedná se ubytování rodinného typu, v moderně zařízených pokojích.

Hotel BÍLÁ RŮŽE se nachází asi 1 km od historického centra Brna, města četných mezinárodních a tuzemských výstav a veletrhů, dějiště závodů silničních motocyklů a mnoha dalších zajímavých - nejen motoristických - soutěží.

Ubytovací kapacitou se řadí hotel Bílá růže k hotelům rodinného typu a svým vybavením a poskytovanými službami je vhodný především k individuální turistice.

Ideální možnost pro sportovní vyžití nabízejí tenisové kurty, které jsou hostům k dispozici v bezprostřední blízkosti hotelu.

HOTEL BÍLÁ RŮŽE ubytování v hotelu

Ubytování nabízíme v moderně a účelově zařízených šestnácti dvoulůžkových, pěti jednolůžkových pokojích a ve dvou apartmánech, vybavených sociálním zařízením, koupelnou nebo sprchovým koutem, telefonem, barevným televizorem s příjmem satelitních programů a minibarem.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Elegantní a útulná hotelová restaurace nabízí široký sortiment teplých a studených jídel a nápojů. Ochotný personál je zárukou klidného a ničím nerušeného posezení v příjemném prostředí.
Dva salonky s celkovým počtem 32 míst mohou hostům sloužit nejen k obchodním jednáním.

Rezervovat ubytování v HOTEL BÍLÁ RŮŽE - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah