HOTEL HAVEL - Rychnov nad Kněžnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Havel se nachází v samém centru města Rychnov nad Kněžnou na Starém náměstí. Nabízí ubytování v 25ti dvoulůžkových pokojích s výhledem do náměstí a na kostel Sv. Havla. Od roku 2012 prochází hotel modernizací. V současné době se hosté mohou ubytovat v 11ti nově rekonstruovaných pokojích ve stylu ArtDeco a ve 14ti pokojích původně zařízených. V hotelu je k dispozici hotelová restaurace, secesní kavárna a tradiční česká pivnice. Unikátním prostorem v hotelu je sklepení, ve kterém je vybudována historická Hodovní síň a vinárna. Hotel nabízí bezplatné hotelové parkoviště.

HOTEL HAVEL ubytování v hotelu

Hotel disponuje 26ti pokoji. V roce 2013 došlo k rekonstrukci 11ti pokojů v prvním patře. Pokoje jsou vybavené ve stylu Art deco. Pokoje ve druhém a třetím patře mají původní vybavení z 90tých let. V hotelu je k dispozici i bezbariérový pokoj v prvním patře, kam se hosté dostanou hotelovým výtahem. Veškeré pokoje jsou nekuřácké.
Hotel nabízí tyto typy pokojů: 1× apartmá, 1× jednolůžkový pokoj, 24× dvoulůžkových pokojů (manželské i oddělené postele) s možností přistýlek.

Vybavení pokojů: LCD televize, rádio, telefon, samostatné sociální zařízení (sprchový kout, wc), toaletní stolek se zrcadlem. Nové pokoje nabízejí luxusní 4 fázové matrace, kde si můžete zvolit vyhovující tvrdost matrace. Ve vybraných pokojích jsou gauče, konferenční stolky s křesly, stojany na oblečení. K zapůjčení jsou relaxační polštáře, fény, cestovní adaptéry do zásuvky (ocení cizinci) či deštníky. Ve všech pokojích je k dispozici wifi připojení zdarma. K zapůjčení dětská postýlka, možnost přidání přistýlek na pokoj.

Recepce

Hotelová recepce je otevřena vždy od 6:00 do 24:00. Pozdější příjezdy hostů, prosím, hlaste vždy při zajišťování rezervace.

Gastronomie

V hotelu je k dispozici hotelová restaurace, secesní kavárna a tradiční česká pivnice. Unikátním prostorem v hotelu je sklepení, ve kterém je vybudována historická Hodovní síň a vinárna.

Okolí hotelu a Rychnov nad Kněžnou

Hotel Havel se nachází v samém centru města Rychnov nad Kněžnou na Starém náměstí. V okolí hotelu se nacházejí celá řada zajímavostí: Ivanské jezero se nachází v Přírodním parku Les Včelný cca 3 km od Rychnova nad Kněžnou, Kolowratský zámek spolu s průčelím kostela Nejsvětější Trojice je jedním z největších a nejkrásnějších barokních celků v Čechách, Orlická galerie a Muzeum Orlických hor - uvidíte zde tisíce předmětů dokumentujících někdejší život lidí v tomto kraji, Židovská synagoga. Židovské komunity se až do 2. sv. války nacházely na několika místech v Podorlicku, Rychnovský židovský hřbitov či Mikšův (Městský) pivovar.

V okolí je také pestrá paleta sportovního vyžití: SKI centrum Zdobnice - lyžařské středisko Zdobnice se nachází v Orlických horách, mezi obcemi Deštné a Říčky (areál nabízí tři modré sjezdovky, které jsou svým sklonem, délkou a šířkou vhodné pro začátečníky, rodiny s dětmi a lyžařské kurzy), Zimní stadion Rychnov nad Kněžnou, Bowling, Ricochet, Squash-Gapacentrum Rychnov nad Kněžnou, Bazén Rychnov nad Kněžnou, Vodácko-turistické centrum RAMPA Týniště nad Orlicí či Adrenalin park Dolní Morava - největší lanový park v České republice je pro každého, kdo má rád zábavu, dobrodružství, adrenalin a nezapomenutelné okamžiky.

Rezervovat ubytování v HOTEL HAVEL - Rychnov nad Kněžnou

Nejbližší ubytování v Rychnově nad Kněžnou a okolí

Ubytování Rychnov nad Kněžnou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah