LÁZEŇSKÝ DŮM TŘI LILIE - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Tři lilie - nejstarší hotel ve Františkových Lázních leží přímo v srdci, na lázeňské promenádě.

Hotel Tři lilie - jedinečná architektura nejstaršího hotelu ve Františkových Lázních, nabízí luxusní hotelové ubytování se snídaní. Design hotelu a pokojů by tvořen rukou francouzských architektů. Hotel nabízí exkluzivní polohu přímo na lázeňské promenádě, parkování pro check in a check out.

LÁZEŇSKÝ DŮM TŘI LILIE ubytování v hotelu

Hotel nabízí 8 jednolůžkových pokojů, 21 dvoulůžkových pokojů, 1 apartmá a 1 exklusivní presidentské apartmá. Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, sprchou nebo vanou (apartmá nabízí obě varianty), WC, fénem, telefonem, LCD televizorem se satelitními programy, mini lednicí a trezorem. Pokoje jsou rozděleny do několika kategorií. Dle umístění pokoje v hotelu mají hosté výhled na lázeňskou promenádu, do atria či na Luisiny lázně a na pavilon Luisina pramene.

Některé pokoje kategorie Superior disponují balkónem. Od úrovní Deluxe a Apartmá je balkon součástí pokoje. Apartmá a Prezidentské apartmá disponují dvěma LCD televizory umístěnými v obývacím pokoji a ložnici.

Recepce

samoobslužná recepce

Gastronomie

V hotelu jsou podávány pouze snídaně formou bufetu, které jsou v ceně pobytu.

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

Okolí je rovinaté. Vhodné pro pěší turistiku. Výborné podmínky pro cykloturistiku. Možnost zapůjčení kol nebo nordic walking holí. 7 km od města Cheb, nedaleko hranic s Německem. Přírodní rezervace: SOOS, Komorní hůrka.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM TŘI LILIE - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah