APPIA RESIDENCES - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Appia Residences se nachází na Malé Straně, v historické části Prahy, v bezprostřední blízkosti Pražského hradu, Karlova mostu a mnoha dalších významných historických památek.

Appia Residences se nachází na Malé Straně, v historické části Prahy. Hotel je umístěn v blízkosti všech hlavních památek: Pražského hradu, Karlova mostu a Staroměstského náměstí. V residenci je k dispozici 22 stylově zařízených a nadstandardně vybavených pokojů Deluxe a apartmánů. V celém areálu je k dispozici Wi-Fi internetové připojení zdarma. Součástí residence je recepce, lobby s business koutkem s PC a tiskárnou, garáž, snídaňová restaurace a romantická zahrada.

APPIA RESIDENCES ubytování v apartmánu

V residenci je k dispozici 22 stylově zařízených a nadstandardně vybavených pokojů Deluxe a apartmánů, které jsou přizpůsobeny jak pro krátkodobé, tak i dlouhodobé pobyty. Residence nabízí ubytování v několika typech apartmánů od 32 do 85 m2, s 1 až 3 prostornými obytnými místnostmi, vzdušnými ložnicemi a plně vybavenými kuchyňskými kouty. V pokojích je zdarma WiFi připojení k internetu.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Snídaně formou bufetu je servírována každý den od 07:00 do 10:00 ve starobylé snídaňové restauraci.

Okolí apartmánu a Praha

Appia Residences se nachází na kopci pod Pražským hradem, v sousedství německého a amerického velvyslanectví, v tiché zóně s minimálním městským ruchem a minimálním dopravním zatížením.

Rezervovat ubytování v APPIA RESIDENCES - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah