LUX HOTEL ONYX - Lipůvka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

PENZION ONYX STYLOVÉ UBYTOVÁNÍ NA PRAHU MORAVSKÉHO KRASU

Stylový penzion ONYX. Stylový romantický interiér penzionu poskytuje komfortní ubytování jak hostům firemní klientely při vaší pracovní cestě tak i dvojicím nebo rodinám s dětmi při vaši návštěvě turistických atrakcí či při vašich cyklo toulkách.

Penzion nabízí možnost zapůjčení jízdních kol.

Penzion ONYX se nachází se na klidném místě jihozápadním směrem od města Blanska, na jižním úpatí Dubového kopce (523m. n. m.) a v sousedství Moravského krasu.

LUX HOTEL ONYX ubytování v pensionu

V našich pokojích typu Executive a Comfort naleznete vše potřebné pro příjemné strávení Vašeho pobytu. Součástí každého pokoje je TV, minibar, trezor, klimatizace, Wi-Fi, sociální zařízení, sprchový kout a přistýlka.

Recepce

8:00 - 21:00

Gastronomie

Nabízíme balíčkové snídani a Lovely menu.

Okolí pensionu a Lipůvka

Stylový penzion ONYX nabízí svým hostům klidné a příjemné ubytování v krásné přírodě v blízkosti punkevních jeskyní na prahu Moravského krasu.

Moravský kras patří mezi nejvýznamnější krasové oblasti ve střední Evropě. Na celém území je známo více než 1100 jeskyní, z nichž pět je přístupných veřejnosti. Punkevní jeskyně s možností plavby na podzemní říčce Punkvě spojené s prohlídkou dna propasti Macocha, Kateřinská jeskyně, která je známá unikátními hůlkovými stalagmity, jeskyně Balcarka s bohatou a barevnou krápníkovou výzdobou a Sloupsko-šošůvské jeskyně, tvořené mohutnými chodbami a podzemními propastmi.

Oblast Moravského krasu je doslova protkána sítí turistických značek. Na Skalní mlýn vede z Blanska zelená turistická značka, která začíná u vlakového nádraží. Ze Sloupu Sloupsko-šošůvských jeskyní vás sem přivede žlutá značka. U Horního můstku propasti Macocha se setkává již zmíněná žlutá značka ze Sloupu s červenou, která vede z Rudice.

V úseku od Skalního mlýna k Punkevním jeskyním je v provozu ekologický vláček, od Punkevních jeskyní k hornímu můstku Macochy vede lanovka. Vláček i lanovka jezdí v návaznosti na vstupy do jeskyní. Do jeskyně můžete se dostat na kole (zdarma pro ubytované hosty) nebo pravidelnou autobusovou linkou.

Rezervovat ubytování v LUX HOTEL ONYX - Lipůvka

Nejbližší ubytování v Lipůvce a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah