BUDDHA-BAR HOTEL PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Unikátní a první Buddha-Bar Hotel na světě svým hostům dopřává pobyt inspirovaný jedinečným životním stylem, jenž si podmaní všechny lidské smysly.

Buddha-Bar Hotel Prague se stal prvním hotelem z nové, celosvětové sítě Buddha-Bar Hotels & Resorts, která usiluje o překročení i těch nejvyšších standardů pětihvězdičkových hotelů. Svým hostům chceme dopřát pobyt inspirovaný jedinečným životním stylem, jenž si podmaní všechny lidské smysly. Buddha-Bar Hotel Prague v samém centru Prahy nabízí ubytování v 35 pokojích a třech stylových apartmánech.

BUDDHA-BAR HOTEL PRAGUE ubytování v hotelu

Pokoje dosahují plochy okolo 39 metrů čtverečních, některé z nich disponují terasou nebo japonskou zahradou, jiné využívají členitosti objektu a dispozic podkroví.
Relaxaci a vysoký komfort na pokojích zajistí jejich technické vybavení - sprchy s efektem deště, toalety na dálkové ovládání, televizory zabudované v koupelnových zrcadlech nebo kávovar a minibar.

Hosté mohou využívat také fitness, parní lázeň, vířivou vanu a mají-li zájem, mohou si dopřát také privátní Buddhattitude Spa Treatement přímo na pokoji.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Pro hosty Siddharta Café sestavil šéfkuchař menu všech chutí a vůní světové kuchyně, které je stejně tak rafinované jako chutné. Snídaně pro hotelové hosty i příchozí zvenčí se podává od 6:30 do 11:00 hodin, od 11:30 se pak servíruje obědové menu, snack, večeře, koktejly až do pozdních nočních hodin

Okolí hotelu a Praha

Buddha-Bar Hotel Prague se nachází v živoucím srdci Prahy, na Jakubské ulici nedaleko Staroměstského náměstí, v sousedství kostela sv. Jakuba.

Rezervovat ubytování v BUDDHA-BAR HOTEL PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah