HOTEL EHRLICH - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Ehrlich patří mezi moderní čtyřhvězdičkové hotely v Praze s ideální polohou nedaleko centra. Hotel v sousedství jednoho z největších pražských parků je vynikajícím výchozím místem do celého města.

Hotel Ehrlichposkytuje ubytování ve 43 dvoulůžkových pokojích s variabilním uspořádáním postelí (twin/double).

Hotelová recepce je v provozu 24 hodin a ochotný personál Vám poskytne veškeré služby potřebné pro bezproblémové strávení Vašeho pobytu v našem hotelu.

HOTEL EHRLICH ubytování v hotelu

Všechny tyto pokoje s moderním interiérem jsou vybaveny individuálně nastavitelnou klimatizací.

Pokoje standard jsou vybaveny vlastním WC a koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, SAT TV s LCD monitorem, trezorem, telefonem s přímou volbou, WI-FI internetem zdarma. Všechny pokoje jsou klimatizovány a jsou opatřeny kouřovými detektory.

Pokoje superior jsou prostorné, moderně zařízené, s nádherným výhledem na Prahu. Jsou vybaveny vlastním WC a koupelnou s vanou, vysoušečem vlasů, SAT TV s LCD monitorem, trezorem, ledničkou, telefonem s přímou volbou a WI-FI internetem zdarma. Všechny pokoje jsou klimatizovány a jsou opatřeny kouřovými detektory.

Gastronomie

Hotelová kavárna "Caffé Ehrlich" je perfektním místem pro pořádání firemních akcí nebo menších společenských setkání až pro 40 osob.

Okolí hotelu a Praha

Hotel sousedí s rozsáhlým parkem, jehož součástí je Národní památník Vítkov. Nedaleko se rozprostírá Nový židovský hřbitov na Olšanech a televizní a vyhlídková žižkovská věž, která je dominantou celé městské části.

Rezervovat ubytování v HOTEL EHRLICH - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah