MONTI SPA HOTEL - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Monti Spa Hotel **** se nachází v krásné přírodě Františkových Lázní, v přímé blízkosti města Cheb.

Příjemné jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, některé s balkonem, čekají na své hosty v hlavní budově (Monti, Oděsa) i v dependenci Villa Anna, vzdálené 50m od hlavní budovy. Vynikající kuchyně s možností dietního stravování.

V hotelové hale je internetový terminál a WIFI připojení.

K posezení zvou různá zákoutí domu a terasy, stejně jako hala a lobby bar. Pro kuřáky je připravena klubová místnost, v ostatních prostorách domu se nekouří. Pro čtenáře je připravena knihovna s pianinem a hračkami pro malé návštěvníky.

MONTI SPA HOTEL ubytování v hotelu

Příjemné jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, některé s balkonem, čekají na své hosty v hlavní budově (Monti, Oděsa) i v dependenci Villa Anna, vzdálené 50m od hlavní budovy.

Pokoje v hlavní budově jsou vybaveny TV se satelitním příjmem, rádiem, telefonem s přímou volbou, minibarem, sejfem, koupelny s vanou nebo sprchovým koutem a WC jsou vybaveny fénem a koupacím pláštěm. Klientům, vyžadujícím nejvyšší komfort, nabízíme ubytování v luxusně zařízených apartmánech. V hotelové hale je internetový terminál a WIFI připojení.

Dependence Vila Anna ** Františkovy Lázně nabízí jedno a dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC. I přesto, že jsou pokoje zařízeny pro klienty s menší náročností, disponují satelitní TV, rádiem a telefonem s přímou volbou.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Dům MONTI ve Františkových Lázních je proslulý svou vynikající kuchyní, která nabízí jak speciality české i světové kuchyně, tak skvěle připravenou dietní stravu.

Snídaně jsou podávány formou bufetu, s bohatým výběrem potravin. Jsou startem do nového lázeňského dne – proto jim věnujeme velkou pozornost.

Obědy a večeře jsou servírované, s výběrem z nejméně tří hlavních menu. Jsou doplněny výběrem salátů, kompotů a završeny dezertem.

Individuální konzultace s nutričním terapeutem jsou významným přínosem ke kvalitě lázeňského pobytu, neboť i správný dietní režim je součástí léčby.

Příjemné prostředí dvou hotelových restaurací, ochotná obsluha a dobré jídlo – vždyť i láska prochází žaludkem...

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

V průběhu lázeňského pobytu je možno seznámit se s "hrou gentlemanů", případně získat zelenou kartu. Golfovou školu pořádáme ve spolupráci s Golfovým klubem Františkovy Lázně na hřišti v Hazlově (5 km), které jako jediné v ČR je klasifikováno jako Superior Class.

Cheb je jedno z nejstarších, nejvýznamnějších a stavebně nejcennějších měst v Čechách. K jeho předním památkám patří románský hrad s Černou věží a hradní kaplí, starobylé náměstí s převážně gotickou zástavbou a unikátním Špalíčkem a románsko-gotický kostel sv. Mikuláše.

Zámek Kynžvart - památka UNESCO byl založen v 16. století, původně renesanční a později barokní zámek, v 1. polovině 19. století přestavěn ve stylu vídeňského klasicismu pro rakouského státního kancléře Metternicha. Historické interiéry, umělecké sbírky, kabinet kuriosit, krásný zámecký park.

Hrad Loket leží malebném lesnatém údolí řeky Ohře na skalním masivu je ukryto hradní město Loket, kde často pobýval i Karel IV. Dnes patří hrad mezi nejzachovalejší gotické památky v Čechách. Stálá výstava starého porcelánu.

Rezervovat ubytování v MONTI SPA HOTEL - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah