ERMI HOTEL - Jince

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Ermi je nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou, situovaný v krásném přírodním prostředí Brdské vrchoviny pod lesem „ Slonovcem“ s výhledem na bájný vrch Plešivec.

Hotel Ermi nabízí svým hostům ubytování vysoké kvality v 16 dvoulůžkových pokojích (s možností přistýlek), celková kapacita je 43 lůžek. Hotel je nekuřácký.

Hotel je ideálním místem pro teambuilding, outdoorové aktivity, pořádání fremních akcí, školení, seminářů, workshopů, ale i pro svatební hostiny, rodinné oslavy, rauty, bankety, individuální a skupinové pobyty.

Ubytujte se v hotelu s neobyčejnou atmosférou a s přátelskou srdečností, kde najdete balzám na Vaši duši, místo kde se uvolníte a odpočinete si. Obklopíme Vás péčí a postaráme se o to, aby se se Váš pobyt „v ERMI" stal příjemným zážitkem. U nás můžete snadno zapomenout na všední dny, oddávat se snění a nechat se hýčkat a to bez ohledu na rozmary počasí. Parkování v uzavřeném hotelovém areálu – zdarma.

ERMI HOTEL ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, telefonem, TV LCD, WiFi.

Gastronomie

Kromě klasické nabídky máte jedinečnou možnost ochutnat speciality mezinárodní kuchyně připravované z čerstvých surovin. Nabídka naší kuchyně potěší každého návštěvníka, který si chce vychutnat skvělé jídlo v příjemném prostředí. Nechybí jídla z drůbeže, vepřového, ryb nebo různé druhy salátů.

Rezervovat ubytování v ERMI HOTEL - Jince

Nejbližší ubytování v Jincích a okolí

Ubytování Jince

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah