PENZION RELAX MARTINA - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion na okraji Českých Budějovic Vám nabízí pohodlné ubytování v plně vybavených apartmánech. Ubytování je vhodné k trávení rodiné dovolené ale i k odpočinku po náročné obchodní cestě. K vybavení penzionu patří: sauna, vekovní bazén, whirpool, dětské hřiště, venkovní krb. V měsíci dubnu speciální akce, k rezervaci 2 lůžkového apartmá v ceně 1180Kč volný vstup do sauny a whirpoolu.

Zveme Vás k návštěvě nově otevřeného rodinného penzionu Relax Martina. Apartmány o rozměrech 50 - 70 m2 jsou vybaveny vlastním WC a sprchovým koutem, jejich uspořádání odpovídá kategorii 2+kk (předsíň, pokoj s kuchyňskou linkou, ložnice). Všechny pokoje jsou velmi pohodlně vybaveny.

Parkování zajištěno přímo u penzionu zdarma. K relaxaci našich hostů slouží venkovní bazén, sauny, whirpool, masáže, dětské hřiště a venkovní posezení.

PENZION RELAX MARTINA ubytování v pensionu

Prostorné apartmány s balkony a terasami, vybavené kuchyňskými linkami, ledničkou, varnou konvicí, varnou deskou, TV, WIFI - zdarma. Vlastní sociální zařízení.
Apartmán je vhodný pro rodinu s dětmi.

Recepce

24h

Gastronomie

​Restaurace v penzionuStravování je možno v naší restauraci, která je o letních prázdninách otevřena každý den 17:00 - 22:00
mimo sezonu pouze na snídaně a večeře, nebo dle dohodysnídaně podáváme v době od 7:00 do 10:00 večeře podáváme formou polopenze 200 Kč osoba (menu: hlavní jídlo, polévka, nápoj) večeře s výběrem z jídelního lístkuvaříme domácí kuchyni

Okolí pensionu a České Budějovice

Penzion leží na okraji Č. Budějovic ve vilové čtvrti. V okolí penzionu najdete lesy, do kterých můžete vyrazit na houby anebo jen na příjemné procházky. Řeka Malše protéká od penzionu ve vzdálenosti 500 m a Vltava 1000 m. Po březích obou řek jsou překrásné procházky. Z oken penzionu je vidět na zvedající se krajinu za Budějovicemi, mimo jiné i na Kleť.

Rezervovat ubytování v PENZION RELAX MARTINA - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah