ZLATÝ LEV ŽATEC

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Zlatý Lev Žatec je **** hotel v centru historického města Žatec, severočeské metropoli chmele a piva.

Hotelový komplex je složen z ubytovací části s výtahem zahrnujích 30 prostorných dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, dále recepcí, která je klientům k dispozici 07:00 - 21:00, parkoviště ve dvoře popř. monitorovaná místa před hotelem. V celém hotelu je Wifi připojení.

ZLATÝ LEV ŽATEC ubytování v hotelu

Pokoje jsou prostorné a luxusně vybavené. Na všech pokojích koupelna se sprchovým koutem (suite s rohovou vanou a sprchovým koutem) a toaletou, fén, SAT TV, telefon s přímou volbou, Wifi připojení, trezor a minibar. Na některých pokojích rychlovarná konvice.

Recepce

Recepce je pro hosty k dispozici od 7.00. do 21.00.

Gastronomie

Snídaně probíhají formou švédských stolů v 1. patře hotelu, v kongresovém sálu.

Okolí hotelu a Žatec

V Ústeckém kraji v Podkrušnohoří se nachází severočeská metropole pěstování a zpracování chmele město Žatec. Hotel je umístěn v historickém centru, plném památek a zajímavostí -např. Chrám chmele a piva s chmelařským muzeem, Židovská synagoga, radnice s barokní věží, atp. Hotel se pro hosty stává svou pozicí ideálním výchozím bodem při návštěvě hl. města Prahy (80 km) a Karlových Varů (60 km). V nejbližším okolí se nabízí k návštěvě zámek Stekník, zámek Krásný dvůr se svým překrásným parkem, Nechranická přehrada - ráj vodních sportů a rybářů, ZOOpark Chomutov aj.

Rezervovat ubytování v ZLATÝ LEV ŽATEC

Nejbližší ubytování v Žatci a okolí

Ubytování Žatec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah