JAN MARIA - Ostrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Jan Maria, Ostrava - komfortní ubytování nedaleko centra

Hotel Jan Maria se nachází v objektu bývalé šachty "JAN MARIA" na ulici Slívova 1946/7 na Slezské Ostravě. Má výbornou strategickou polohu, nachází se jen pár minut jízdy autem od centra Ostravy, nákupního střediska Nová Karolína, Slezskoostravského hradu, ZOO Ostrava a výstaviště Černá louka. Součástí hotelu je design restaurace, venkovní terasa a salonek pro 50 osob. Nabízíme řadu sportovních aktivit fitness, víceúčelové sportovní hřiště, whirlpool a čtyřhdráhový bowling. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení a parkování zdarma.

Luxusní čtyřhvězdičkový hotel s kapacitou 22 pokojů disponuje wellness centrem (sauna, whirlpool, masáže), salónkem pro 50 osob, čtyřdráhovým bowlingem a víceúčelovým sportovním hřištěm s umělým osvětlením.

Hotel Jan Maria má výbornou strategickou polohu, nachází se jen pár minut jízdy autem od centra Ostravy. Komfortní ubytování se širokými možnostmi relaxace a sportovního vyžití oceníte nejen na Vašich obchodních cestách, ale také při posezení s přáteli nebo rodinou.

Recepce

non stop

Gastronomie

Dovolujeme si Vás pozvat do hotelové restaurace, která je nekuřácká. Příjemný interiér restaurace s kapacitou 60 míst láká k hezkému posezení s nabídkou chutných jídel a nápojů.
Najdete zde široký sortiment české, moravské a mezinárodní kuchyně. Milovníkům kvalitního vína je k dispozici široká nabídka vín z našeho vinného sklípku. Celkový dojem doplní značková piva Pilsner Urquell a Radegast. Posezení v teplých letních dnech nabízí venkovní terasa.

Pro konání rodinných oslav nejrůznějšího charakteru, stejně jako zajištění pracovních obědů a firemních setkání nabízíme našim klientům salónek pro 70 osob. V prostorách restaurace mají hosté možnost využít zdarma připojení k internetu (Wi-Fi).

Okolí hotelu a Ostrava

Ostravské výstavy, a. s. , Slezkoostravský hrad, Výstaviště Černá louka
Zoologická zahrada Ostrava
Jezdecký Výcvik, Sk Mušketýr
Divadlo Antonína Dvořáka, Ostrava-Moravská Ostrava
Divadlo Petra Bezruče, Ostrava-Moravská Ostrava
Divadlo loutek Ostrava, Ostrava-Moravská Ostrava
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava-Moravská Ostrava
Janáčkova filharmonie Ostrava
Stodolní ulice Ostrava

Rezervovat ubytování v JAN MARIA - Ostrava

Nejbližší ubytování v Ostravě a okolí

Ubytování Ostrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah