SPORTHOTEL PATRIOT - Úštěk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Sporthotel Patriot je moderní budova situovaná v centru města Úštěk. Hotel vznikl rekonstrukcí bývalého nákupní střediska, která počala v roce 2003 a byla dokončena začátkem roku 2007. Hotel je díky svým komplexním službám vyhledávaným místem pobytu nejen pro turistickou, ale i obchodní a kongresovou klientelu.

Hotel skýtá velice mnoho sportovních a relaxačních vyžití. V přízemí budovy najdou hosté bowling bar, saunu, fitness, solárium, whirpool a konferenční sál. . V prvním patře se nachází velkokapacitní restaurace se zajímavě řešeným středovým barem.

Sporthotel Patriot se nachází v moderní budově situované v centru města Úštěk. Hotel je díky svým komplexním službám vyhledávaným místem pobytu nejen pro turistickou, ale i obchodní a kongresovou klientelu. Pokoje jsou kompletně vybaveny, jejich standard odpovídá kategorii ****. Celková kapacita hotelu Patriot je 55 lůžek.

SPORTHOTEL PATRIOT ubytování v hotelu

Každý host ve svém pokoji najde minibar, trezor, televizi se satelitním příjmem, telefon a internetový přístup. Každý pokoj má vlastní komfortně vybavenou koupelnu se sociálním zařízením. Většina hotelových pokojů má prostorný balkón nebo lodžii.

Gastronomie

Restaurace je rozdělena na nekuřáckou a kuřáckou část. V letních měsících jsou otevřeny tři venkovní terasy příslušející restauraci, kde je možnost konání garden party apod.

V naší restauraci se specializujeme na mezinárodní minutkovou kuchyni. V jídelním lístku vedle klasicky známých minutek můžete najít i naše speciality, které jinde určitě neochutnáte.

Okolí hotelu a Úštěk

Krajina kolem Úštěku je kopcovitá, s četnými lesy, kde je řada cyklostezek a rybníků, jimž dominuje jezero Chmelař se 67 ha. Úštěk leží zhruba 70 km severozápadně od Prahy a je znamenitým východiskem pro poznávání turistických míst severních Čech. V nejbližším okolí lze navštívit státní zámky Libochovice, Ploskovice, Velké Březno, Zákupy, Benešov nad Ploučnicí a hrady.

Rezervovat ubytování v SPORTHOTEL PATRIOT - Úštěk

Nejbližší ubytování v Úštěku a okolí

Ubytování Úštěk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah