HOTEL SILENZIO - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nekuřácký hotel Silenzio najdete v Praze, v klidné čtvrti Hanspaulka plné zeleně, 10 minut jízdy metrem od centra.

Hotel nabízí bezplatné WiFi připojení k internetu. Stanice metra Dejvická je vzdálena 900 metrů a k zastávce tramvaje Thákurova je to 300 metrů. Letiště Praha Ruzyně leží 20 minut jízdy autobusem. Součástí hotelu je také příjemný bar a terasa pro chvíle odpočinku. Zdarma je k dispozici infračervená sauna.
Jedno dítě do 12-ti let zdarma. Domácí zvířata jsou povolena za příplatek.

Hotel Silenzio při příjezdu vyžaduje zálohu na případné škody, a to buď předložením kreditní/debetní karty nebo zálohu v hotovosti ve výši 5 000 CZK, která je vratná při odjezdu.

HOTEL SILENZIO ubytování v hotelu

Pokoje jsou pohodlně a elegantně zařízeny. K dispozici je stůl, telefon s přímou volbou a připojení k internetu, minibar, digitální trezor na notebook, klimatizace, požární čidla, mezinárodní satelitní TV a placená TV, bezpečnostní zámek a žáruvzdorný koberec. V koupelně je sprchový kout či vana a k dispozici je také ruční fén a kosmetické zrcátko. A pro menší hosty je přichystána dětská postýlka a dětské sedátko na WC.

Recepce

Recepce je otevřená 24 hodin denně

Gastronomie

Moderní lobby bar prozrazuje, že při jeho navrhování se kladl důraz na jeho funkci a praktické využití pro provozní účely hotelu.
Venkovní terasa rozšiřuje pobytový prostor a je místem pro relaxaci a odpočinek na vzduchu. Bohatá snídaně je podávána formou švédského stolu.

Okolí hotelu a Praha

V okolí hotelu je také mnoho zajímavostí. Snadno dostupné jsou všechny památky v centru Prahy: PRAŽSKÝ HRAD s katedrálou SV. VÍTA, LORETA, BŘEVNOVSKÝ KLÁŠTER. Zajímavá je MÜLLEROVA vila, která byla postavena v roce 1930 vídeňským architektem Loosem. Vila je pokládána za vrcholné dílo konstruktivistické bezozdobné architektury, která svým významem a pozoruhodnstí nemá na území České republiky obdoby a ve světě patří mezi šest nejvýznamnějších vilových domů 20. století. Na dosah je národní kulturní památka LETOHRÁDEK a OBORA HVĚZDA, symbolem Dejvic je kostel SV. MATĚJE. Velmi blízko je park STROMOVKA vhodný pro jogging a vycházky s 95ha zelně, LADRONKA park s ideálními podmínkami pro in-line bruslení nebo ŚÁRECKÉ údolí. Dalším tipem je koupaliště PETYNKA. Za kulturou můžete zajít do divadla SEMAFOR, DIVADLA SPEJBLA A HURVÍNKA nebo do DEJVICKÉHO divadla.

Rezervovat ubytování v HOTEL SILENZIO - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah