PENZION ALICE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítejte na stránkách Penzionu Alice! Nabízíme pokoje a apartmá u stanice metra Florenc. Chcete strávit v historické a zároveň moderní metropoli příjemný čas? Je tu plno restaurací, obchodů a kaváren. Všechny hlavní pamětihodnosti jsou na dosah. A náš Penzion má dvacetiletou tradici.

Díky své rozmanitosti je ubytování v Penzionu Alice vhodné jak pro samostatné cestovatele, páry, rodiny s dětmi a skupiny přátel, tak i pro školní výlety. Při velkém počtu osob je možné po dohodě zarezervovat celý penzion.

Na recepci Vám ochotný personál řekne o kulturních akcích, poradí kam na výlet a dá tip na sportovní aktivity. Můžete využít směnárenské služby, bezplatně surfovat na internetu přes volně přístupné počítače nebo si dát občerstvení v našem snackbaru. Na požádání zajistíme dětskou postýlku, parkování, snídani či polopenzi, vyprání prádla, případně obstaráme vstupenky na společenské akce.

Budeme se těšit na viděnou v Praze!

Pro Váš pobyt v Praze nabízíme ubytování v penzionu s rodinnou atmosférou, nacházející se v centru města. Vznikl rekonstrukcí starého pavlačového domu z počátku 19. stol.

Nabízíme ubytování nejen v pokojích, malých a velkých apartmánech, ale i turistická lůžka.

Zajistíme transfery z/na letiště, výlety po okolí, popř. vstupenky na kulturní akce. K dispozici je též směnárna, internet a wi-fi, kopírovací, faxové a telefonní služby, parkování na vyžádání.

PENZION ALICE ubytování v pensionu

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou a WC, satelitní LCD TV, kuchyňské vybavení (lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, příbory, čaj + káva zdarma), trezor, vysoušeč vlasů, žehlička, wi-fi připojení.

Některé pokoje mohou mít sociální zařízení přes chodbičku.

*********

Vybavení apartmánů: koupelna se sprchou a WC, satelitní LCD TV, plně vybavená kuchyň (lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, sporák, nádobí, příbory, čaj + káva zdarma), jídelní stůl s židlemi, skříně, rozkládací pohovka, trezor, vysoušeč vlasů, žehlička, wi-fi připojení.

*********

V ceně ubytování je zahrnut každodenní úklid, ručníky a ložní prádlo. Velká apartmá navíc splňují minimální velikost 50 metrů čtverečních a podle počtu hostů se skládají až ze tří ložnic. Také ovšem nabízíme levnější, turistická lůžka ve sdílených pokojích. Turistická lůžka mají sociální zařízení společné.

Recepce

Recepce je otevřená ve všední dny od 7:00 do 21:30, o víkendech od 7:30 do 21:30. Noční recepce je dostupná na zazvonění.

Prosíme hosty, kteří se k check-inu dostaví v nočních hodinách, tj. mezi 21:30 a 7:00, aby byli tak laskaví a dali nám s předstihem vědět na telefonním čísle. (Můžete nám napsat i na WhatsApp.)

Gastronomie

V recepci penzionu je možné si za částku 160, -Kč/osoba (7 €) zakoupit snídaňové vouchery. Snídaně jsou formou švédských stolů, každý den od 7:00 do 10:00.
Je rovněž možné si koupit polopenzi.

Okolí pensionu a Praha

Z našeho penzionu je vynikajcí dostupnost do centra tramvají, metrem či autobusem. Hudební divadlo Karlín se nachazí za rohem našeho penzionu. V okolí se nachází spousta služeb, které můžete využít např. : kadeřnictví, wellness, fitness centrum. Nacházíme se velmi blízko hotelu Hilton, kde se konají konference.

Rezervovat ubytování v PENZION ALICE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah