RELAX-PARK MODRÁ STODOLA - Horoměřice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderní hotel nacházející se 5 km od Letiště v Ruzyni. Jen 10 min jízdy od Pražského hradu, v blízkosti hotelu se nachází zastávka autobusu městské hromadné dopravy.

4 * hotel nabízí ubytování v 27 nekuřáckých, moderně vybavených, prostorných pokojích. V ceně je již snídaně, WIFI a parkování. Letiště V. Havla v Ruzyni je od hotelu vzdáleno cca 5 km, Pražský hrad cca 10 minut. Snadný příjezd od rychlostní komunikace R 7 Brno-Praha-Chomutov. Hotel je v dostupnosti linky MHD 355 ze stanice metra Dejvická – trasa A. Autobusy číslo 356 a 316 odjíždí ze stanice Bořislavka - trasa A.

Speciální akce pro firemní klientelu a rodiny s dětmi.

Možnost parkování na hlídaném parkovišti až pro 60 osobních automobilů ZDARMA. V blízkosti jsou zastávky autobusové dopravy – linky 355, 356 a 316 od zastávky Dejvická – trasa A.

RELAX-PARK MODRÁ STODOLA ubytování v hotelu

V každém pokoji je spojena elegance s komfortem. Každý je ve svém pojetí zcela originální – vybavený designovým značkovým italským nábytkem, pracovním stolem, LCD televizorem, minibarem, pokojovým tresorem, kartovým systémem, telefonem s přímou provolbou. Host má možnost připojení na vysokorychlostní internet v každém pokoji nebo WIFI připojení. Všechny pokoje mají vlastní vyhřívanou koupelnu, která je vybavena toaletou a vanou nebo sprchovým koutem a bidetem.

Gastronomie

Hotelovým hostům hotel nabízí bohatě prostřený švédský stůl, teplé i studené pokrmy a nápoje včetně biopotravin a zeleniny,

Okolí hotelu a Horoměřice

Okolí hotelu je přímo nabito kulturními památkami (např. románská rotunda sv. Maří Magdalény, hrad Okoř, hradiště Levý Hradec, archeologické naleziště Únětice) a přírodními pozoruhodnostmi s naučnými stezkami.

Rezervovat ubytování v RELAX-PARK MODRÁ STODOLA - Horoměřice

Nejbližší ubytování v Horoměřicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah