APARTMÁN STARÁ ŠKOLA - Vysoké nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Přímo z apartmánu STARÁ ŠKOLA ležící v obci Horní Tříč, se krátkou procházkou po luční cestě za 30 minut dostanete do malebného horského střediska Vysoké nad Jizerou.

APARTMÁN STARÁ ŠKOLA - se nachází na hranicích Krkonoš a Jizerských hor v klidné horské vesničce Horní Tříč, poskytující výborné podmínky pro letní i zimní rekreaci.

Apartmány byly zrekonstruovány ze staré školy na moderní ubytovací zařizení s dvěma luxusními a třemi nadstandardními apartmány, dále je zde jeden hotelový pokoj. Budova nabízí společenskou místnost s barem a posezení ve sklepní vinárně. Parkoviště pro hosty je přímo u apartmánu. K dispozici je také lyžárna a uzamykatelná místnost na kola.

APARTMÁN STARÁ ŠKOLA ubytování v apartmánu

Vstup do apartmánů má každý zákazník uzamykatelný ze společné chodby. Do apartmánu se vstupuje předsíní s vestavnou skříní, věšákem, kde je možné si odložit obuv. Dále je velká obytná místnost s vybavenou kuchyňskou linkou. Zajímavým prvkem je masivní jídelní stůl s židlemi, v druhé polovině je rozkládací sedací souprava, konferenční stolek a komoda na TV SAT.

U každého apartmánu jsou dvě samostatné ložnice, jedna s manželským dvojlůžkem a nočními stolky, druhá ložnice s dvěma samostatnými lůžky a také nočními stolky. Koupelny jsou vybaveny umyvadlem, sprchovým boxem a WC. Vytápění a ohřev užitkové vody je možno samostatně regulovat pro každý apartmán a pokoj samostatně dle potřeb hostů. Používaní internetu ve všech místnostech bez omezení.

Gastronomie

Možnost stravování v Penzionu Espirit, vzdáleném 400m od apartmánů

Okolí apartmánu a Vysoké nad Jizerou

Okolí nabízí širokou škálu celoročních aktivit a výletů. V letním období vhodné pro pěší a cyklistické výlety, v zimě ideální pro běžecké a sjezdové lyžování. V okolí je možné provozovat celoroční aktivity - plavání, bowling, tenis, golf, squash a další. Nedaleko apartmánu se nachází lyžařské areály Vysoké nad Jizerou.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN STARÁ ŠKOLA - Vysoké nad Jizerou

Nejbližší ubytování ve Vysoké nad Jizerou a okolí

Ubytování Vysoké nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah