HOTEL ŠUMAVA - Vyšší Brod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

POBYTOVÉ BALÍČKY SE SJEZDEM VLTAVY

Užijte si Šumavu a splujte si Vltavu...

Přemýšlíte kam na pěkný výlet s partnerem, rodinou nebo přáteli? ? ? Přijeďte k nám a využijte zvýhodněnou nabídku našich služeb. Při sjezdu Vltavy zažijete spoustu zábavy a náš šumavský hotel Vám zajistí kvalitní služby, špičkový servis a výbornou kuchyni. Tento rok jsme pro Vás připravili trojici zajímavých a cenově výhodných pobytových balíčků. Jaké jsou výhody pobytových balíčků:

jsou cenově zvýhodněné

jsou navrženy tak, aby jste si pobyt užili bez starostí

Vaší jedinou starostí je k nám v pořádku dorazit a v pořádku se vrátit domů

obsahují kompletní služby (ubytování, stravu, potřebné vybavení, odbornou péči, přepravu osob)

Vaše auto bude parkovat přímo na hotelovém zabezpečeném parkovišti.

více v sekci balíčky...

HOTEL ŠUMAVA se nachází na náměstí jihočeského městečka Vyšší Brod, nedaleko od česko-rakouských hranic, 3 km od přechodu Studánky/Weigetschlag. Příjemné prostředí, přátelská atmosféra a profesionalita patří k našemu hotelu již neodmyslitelně. Hotel má vlastní uzamykatelné parkoviště.

KOMFORTNÍ HOTELOVÉ POKOJE a apartmány jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, televizorem se satelitním příjmem, telefonem, vysoušečem vlasů, fakultativně také minibarem. K dispozici je dětská postýlka.

Náš hotel je oficiálně klasifikován na hotelstars!

HOTEL ŠUMAVA ubytování v hotelu

I. Pokoje kategorie *** (celkem deset pokojů) sat. -TV, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, vysoušeč vlasů, minibar fakultativně.

II. Apartmá **** pro náročné: sat. -TV/teletext/rádio, vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou, vysoušeč vlasů, v prvním patře apartmá (podkrovní galerie) : minibar, sedací nábytek, možnost jedné až dvou přistýlek (prostorově oddělená galerie v prvním patře apartmá).

Gastronomie

RESTAURACE je rozčleněna do tří samostatných částí: stylová restaurace s otevřeným ohništěm s možností grilování (30 míst), salónek (30 míst), víceúčelový salónek (55 míst), letní terasa (40 míst). Podáváme vynikající speciality české a mezinárodní kuchyně. Nad rámec standardního restauračního provozu pro individuální hosty zajišťujeme svatební a jiné oslavy, podniková setkání, rauty apod. Restaurace i hotel již tradičně nabízí své služby také větším turistickým skupinám.

Okolí hotelu a Vyšší Brod

Možnosti rekreace a odpočinku: sjezd Vltavy na kánoích a raftech, pěší a cykloturistika, vodní sporty na Lipně, rybaření, lyžování ve střediscích Kramolín, Sternstein, Hochficht, návštěva historických památek – klášter Vyšší Brod, hrad Rožmberk, Český Krumlov (nedaleké město v seznamu památek UNESCO) … Hotel je ideálním místem pro pořádání seminářů. Optimální zázemí a perfektní organizace vytvářejí dobrou atmosféru a podmínky pro koncentrovanou práci. Rádi Vám pomůžeme s přípravou doprovodného programu pro volný čas. Součástí naší rozšířené nabídky během Vašeho pobytu ve Vyšším Brodě může být i gastronomický servis v klášterní kavárně Caffè Convento, která se nachází přímo v areálu cisterciáckého kláštera Vyšší Brod. Kavárna poskytuje příjemné prostředí a jedinečnou atmosféru jak pro pořádání seminářů, recepcí či rautů, tak pro individuální občerstvení a odpočinek návštěvníků kláštera.

Rezervovat ubytování v HOTEL ŠUMAVA - Vyšší Brod

Nejbližší ubytování ve Vyšším Brodě a okolí

Ubytování Vyšší Brod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah