PENZION FIALA - Kubova Huť

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion se nachází v centrální části Šumavy na kraji obce Kubova Huť ve výšce 1 000 m/n. m odkud je překrásný výhled na pažení Boubína a hraniční hory.

Součástí penzionu jsou prostory pro uložení kol a lyží. společenská místnost, parkoviště, posezení u ohně, veliká trampolína a pískoviště. Penzion disponuje cca 20-ti lůžky ve dvou, tří, čtyř a sedmilůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny TV, bezdrátovým připojením k internetu, kuchyňkou (mikrovlnná trouba, dvojvařič, rychlovarná konvice, lednička, sociální zařízení se sprchou)

PENZION FIALA ubytování v pensionu

Každý pokoj má své sociální zařízení, satelitní TV, bezdrátové připojení k internetu a kuchyňku s rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, dvouvařičem a nádobím.

Okolí pensionu a Kubova Huť

Na kole můžete projet Šumavu od Rudy po Lipno. V blízkém okolí můžete navštívit rozhlednu na Boubíně, Schwarzenberský plavební kanál s výstupem na Plechý a plešné jezero, Třístoličník, Chalupskou slať, Žďárské jezírko, rozhlednu na Poledníku, Lipenskou přehradu, Šumavský pivovar s restaurací ve Vimperku, hrad Kašperk, aquapark v německém Waldkirchenu, rozhlednu se zoologickou zahradou v Německu. Sportovní aktivity: zima - sjezdové a běžecké lyžování nad penzionem, případně pro náročnější v německém Mitterdorfu, léto - pěší turistika, kolo, koupání, in-line bruslení, horské koloběžky, jízda na koni, tenis, relaxace, houbaření, rybolov.

Rezervovat ubytování v PENZION FIALA - Kubova Huť

Nejbližší ubytování v Kubově Huti a okolí

Ubytování Kubova Huť

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah