HOTEL ROMANCE PUŠKIN - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Romance **** se nachází přímo v lázeňském centru Karlových Varů a hosté tak mají jedinečnou možnost prožít příjemný pobyt v těsné blízkosti Vřídla a Tržní kolonády. Součástí hotelu je oblíbený Café Restaurant Romance, kde je hostům každý den servírována nejen bohatá snídaně v podobě švédských stolů, ale i speciality české a mezinárodní kuchyně.

Hotel Romance **** se nachází přímo v lázeňském centru Karlových Varů a hosté tak mají jedinečnou možnost prožít příjemný pobyt v těsné blízkosti Vřídla a Tržní kolonády. K dispozici jsou prostorné a stylově vybavené jedno- i dvoulůžkové pokoje, rodinné apartmenty a dva Suite Exclusive. Součástí hotelu je oblíbený Café Restaurant Romance, kde je hostům každý den servírována nejen bohatá snídaně v podobě švédských stolů, ale i speciality české a mezinárodní kuchyně. Spojení chuťových a smyslových zážitků nabízí posezení na letní terase s výhledem na Vřídelní a Tržní kolonádu, Zámeckou Věž a historické domy, které byly vystavěny ve zlatém věku Karlových Varů před první světovou válkou. Kapacita hotelu je 70 lůžek, restaurace nabízí 80 míst a letní terasa umožňuje posezení pro 30 osob. Zveme Vás do secesní atmosféry hotelu Romance, ať už Vás do Karlových Varů přivádí touha po odpočinku, relaxaci či poznání. Naši zaměstnanci jsou připraveni plnit Vaše přání a pomoci Vám zajistit léčebné procedury, kulturní program i sportovní aktivity. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Součástí hotelu je i Café Restaurant Romance se salonkem a letní terasou s výhledem na centrum lázeňského města, s celkovou kapacitou cca 90 osob. Hosté mohou okusit vynikající českou i mezinárodní kuchyni s řadou specialit. Šéfkuchař, který se může pyšnit zkušenostmi z rakouské kuchyně, Vám nabízí například: * pošírovaného lososa s lahodnou zeleninou „Jullienne“ a baby špenátem, citrónovo-smetanová omáčka, podávaného se zámeckými bramborami* steak ze šťavnaté jihoamerické svíčkové na houbovém sosu, s baby špenátem, cherry rajčátky, doplněný o pečené bramborové lodičky zabalené do tyrolské šunky* kuřecí prsíčka „Calvados“ s jablky (na smetanové omáčce s příchutí Calvadosu) * těstoviny Papardelle s italskou šunkou, pravými hříbky, vázané sýrovou omáčkou, zdobené špízkem z černých oliv a sušených marinovaných rajčat* zdravou a vegetariánskou stravu (řada pokrmů je připravovaná na páře) Náš ochotný a přívětivý personál je připraven plnit Vaše přání každý den od 7:30 do 22:30. Těšíme se na Vaši návštěvu! Nabízíme možnost snídaní v podobě švédských stolů každý den od 7:30 do 10:30.

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Ve volném čase mají hosté na výběr z řady aktivit jako např. golf, jezdectví, kanoistika, lov, minigolf, paintball, pétanque, ricochet, rybolov, tenis a další.

Rezervovat ubytování v HOTEL ROMANCE PUŠKIN - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah