CLUB PENZION KAMÍNEK - Nové Hrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kamínek Odpočinek a klid pro Vás a Vaši dovolenou. Penzion byl po roszáhlé rekonstrukci bývalé hájovny otevřen v roce 2007. Penzion nabízí služby ubytování, sportovního i turistického vyžití. V penzionu se nachází také restaurace s kompletním gastro zázemím. Ideální pro pořádání svateb. Skvělá poloha penzionu. Celoroční provoz. 41 lůžek. Pro firmy školící prostory, možnost oslav, zabíjačky

Penzion Kamínek lze označit za malý kamínek v mozaice krás Třebonska a Novohradska. Náš penzion nabízí pohodlné ubytování pro celkem 41 osob v pokojích vybavených vlastním sociálním zařízením a připojením k internetu. Na některých pokojích je k dispozici TV. V ceně ubytování je též využití celého areálu, pergoly a venkovního parketu po dohodě s majitelem. Penzion se nachází na hranici tří rekreačních oblastí. Novohradské. Tato oblast. Novohradských hor teprve zvolna objevovaná turisty nabízí velice pestrou paletu možností vyžití. Nádhernou nedotčenou přírodu s nádhernými výhledy. Spoustou rybníků hor hůrek kopců lesních cest a tajemných zákoutí. Je místem kde i čas mírně zpomalí. Třeboňské Která je již tradičně velmi oblíbenou destilací příznivců cyklovýletů pro svůj nenáročný terén a krásnou přírodu. Je oblastí rybníků a historických míst která jistě stojí za návštěvu. Suchdolské Ta je výjimečná svým jedinečným koupáním v přírodních i umělých písárnách s velmi čistou vodou a řadou kulturních akcí. Terén je příznivý pro cyklo výlety hlavně pro rodiny z dětmi. Penzion dále nabízí. Hřiště a velkou zahradu pro vaše děti. Půjčovnu kol. Restauraci s předzahrádkou. Posezení v pergole a otevřené ohniště s možností grilování. Svatební sál pro 70 osob který zároven slouží jako školící místnost s kompletním zázemím. Letním areálem kapacita 180 míst zastřešeno divadla koncerty školení sportovní cvičení. Možností rybolovu soukromý rybník nedaleko penzionu.

CLUB PENZION KAMÍNEK ubytování v pensionu

Celkem 14 pokojů

1 jednolůžkový

4 dvoulůžkové

4 třílůžkové

5 čtyřlůžkových.

Celková kapacita bez přistélek je 41 ososb.

Recepce

10.00 - 21.00 jinak lze na telefonické požádání.

Gastronomie

Restaurace se zahrádkou + velkou zahradou s obsluhou v penzionu - Jídelní lístek dle aktuální nabídky. Lze domluvit dle vytížení restaurace vaření pokrmů tzv. na klíč Pro skupiny minimální počet je 10 osob.

Okolí pensionu a Nové Hrady

Penzion se nachází na mýtině uprostřed lesů absolutní klid místa bez rušivých vlivů masové turistiky a cykloturistiky.

V dosahu několik krásných jihočeských rybníků vhodné ke koupání.

Rezervovat ubytování v CLUB PENZION KAMÍNEK - Nové Hrady

Nejbližší ubytování v Nových Hradech a okolí

Ubytování Nové Hrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah