AVANTI HOTEL - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

AVANTI Hotel v Brně leží nedaleko městského centra, v těsné blízkosti nově otevřené Hokejové haly dětí a mládeže za Lužánkami.

Avanti Hotel naleznete v klidném prostředí blízko centra města u parku Lužánky, vedle Hokejové haly dětí a mládeže. Vybírat můžete z 91 dvoulůžkových klimatizovaných pokojů a 8 apartmánů. Celková kapacita Hotelu Avanti činí 250 osob.

Pro hotelové hosty nabízíme zdarma parkování, internet, wellness v čase 17.30 - 21 hod, degustační vzorek vína na pokoji, 10 % slevu v restauraci.

Kongresové sály a salonky Hotelu AVANTI v Brně s kapacitou 350 osob jsou ideální pro pořádání kongresů, konferencí, školení, banketů, prezentací, seminářů, plesů, večírků, rautů, svateb, promocí, firemních i rodinných akcí. Všechny konferenční prostory jsou vybaveny nejmodernější audiovizuální a prezentační technikou, internet zdarma. K dispozici rozsáhlé předsálí s Caffé barem.

Gastronomické služby hotelu zajišťují dvě restaurace (Avanti, Arkáda) s kapacitou 180 míst a Café bar pro 25 osob. Těšit se můžete na vyhlášenou českou kuchyni.

V hotelu Avanti Vám nabízíme pro Vaši zábavu a relax - Wellness a Bowling.

AVANTI HOTEL ubytování v hotelu

Ubytování v příjemném prostředí čtyřhvězdičkového hotelu nabízíme v klimatizovaných pokojích a apartmánech pro 250 osob. Jsou k dispozici široká lůžka s matracemi o rozměru 100×200 cm a kvalitními lůžkovinami, minibar (naplňovat budeme pouze na přání hosta), trezor a fén. Všechny pokoje jsou klimatizované a mají bezplatné připojení na internet.

Recepce

24 hodin denně

Okolí hotelu a Brno

Hotel AVANTI leží vedle Hokejové haly dětí a mládeže. Na dosah hotelu je Nákupní centrum Královo pole.

Rezervovat ubytování v AVANTI HOTEL - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah