HOTEL MRKÁČEK - Lišov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

RELAXCENTRUM MRKÁČEK Lišov senachází v Lišově u Českých Budějovic a najdete zde kompletníslužby pro Váš aktivní odpočinek.

Hotel RELAXCENTRUM MRKÁČEK Lišov sídlí ve sportovníma relaxačním areálu na okraji obce Lišov, u silnicemezi Třeboní a Českými Budějovicemi. Najdete tady vše, co potřebujete k příjemnému strávení volných dnů nebo rodinnédovolené. Nedaleko odtud se rozprostírá největší český rybníkRožmberk, na kole pohodlně dojedete i k zámku Hluboká nadVltavou. Hotel s bezbariérovým přístupem má kapacitu 32 lůžek (z toho 2 přistýlky) a patří k němu vnitřní a venkovní tenisový kurt, beach volejbal, badminton vnitřní fitness, venkovní fitness, vířivka se saunou, venkovní bazén s mořskou (slanou) vodou, sterasou s možností vlastního grilování (v provozu 1. 6. -30. 9.), bowling, kulečník, solárium. Kdispozici jsou prostory ke konání soukromých i firemních akcí skapacitou 150 osob. Domácí mazlíčci jsou u nás vítáni zapoplatek 150, - Kč/noc, parkování střežené kamerami je v ceně pobytu, pro kolaře je možnost úschovy kol zdarma.

HOTEL MRKÁČEK ubytování v hotelu

Vnabídce RELAXCENTRA MRKÁČEK Lišov jsoudvoulůžkové pokoje, třílůžkové pokoje s přistýlkou aapartmán pro 4 osoby. Každý pokoj má svoje sociální zařízení, komfortní nábytek, televizi a telefon. Kinternetu se v pokojích i celém areálu bezplatně připojítepomocí wi-fi. Hotelovárecepce funguje každý den 07:00 - 21:00. Její pracovníci vámposkytnou veškeré potřebné informace k pobytu, můžete si zdeuschovat cennosti a využít fax nebo kopírku. Zajistit lze půjčeníautomobilu, pro větší skupiny hostů je k dispozici 19místnýmikrobus. Patrohlavní budovy patří kongresovému sálu pro150 osob vybavenému špičkovou audiovizuální technikou. Pronajmout si lze i komplet celý areál.

Recepce

Pondělí - neděle 07:00 - 21:00.

Gastronomie

Celoročně fungují snídaně formou švédských stolů. Možná polopenze/plná penze pro větší skupiny ubytovaných hostů po předchozí domluvě.

Okolí hotelu a Lišov

Město Lišov leží na pahorkatině, která odděluje kotlinu českobudějovickou a třeboňskou. Nejvyšším místem této pahorkatiny je kóta Větrník, ležící v nadmořské výšce 566 m. Počátky vzniku města nejsou přesně známy, lze však důvodně předpokládat, že se jedná o osadu starou.

Rezervovat ubytování v HOTEL MRKÁČEK - Lišov

Nejbližší ubytování v Lišově a okolí

Ubytování Lišov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah