HOTEL VEGA - Luhačovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel v poklidném prostředí lázní Luhačovice nabízí ubytování v kombinaci s wellness centrem a sportovním areálem.

Na rozdíl od jiných hotelů v mikroregionu luhačovické přehrady, Luhačovice a Pozlovic, bylo pro stavbu hotelu Vega vybráno místo nahoře, nad přehradou, na svazích pod Komoncem, místo s romantickými výhledy nerušenými okolní zástavbou. Je to místo, kde si můžete užívat malebné a neporušené přírody bez městského hluku plnými doušky.

Klidné a tiché prostředí je ideálním místem k pobytu uvolňujícím Vaše tělo i mysl. Relaxační zóna nabízí rehabilitační služby pro Vaše zdraví, lepší kondici a pozvednutí sebevědomí. Naši maséři se snaží přinést úlevu od bolesti, pohodu a pocity uvolnění. Wellness centrum poskytuje bazén, whirlpoolem, saunu a solárium. Pravidelně jsou na hotelu připravovány programy s využitím kosmetiky a široké nabídky masáží. Prostředí hotelu je ideální pro pobyt sportovních týmů, i aktivně založených jednotlivců. Ve vnitřním areálu je vybudováno rehabilitační a sportovní centrum s krytým bazénem o rozměrech 10×6 m, solidně vybavená posilovna. Venkovní areál nabízí minigolfový areál, tenisový kurt, basketbalový koš a půjčovnu horských kol. Výborné podmínky okolí hotelu umožňují nabízet ve spolupráci s agenturami množství zábavných a extrémních skupinových aktivit.

HOTEL VEGA ubytování v hotelu

Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje, větší třílůžkové rodinné pokoje a apartmány. Až na výjimky lze pokoje doplnit přistýlkou. Dvoulůžkové pokoje jsou tvořeny ložnicí, koupelnou, samostatným WC, předsíní a lodžií (v některých případech balkonem a terasou). V ložnici je televize se satelitním příjmem, telefon a placený minibar. Apartmány mají kromě výše uvedeného ještě obývací pokoj, ve kterém je pro hosty připravena sedací souprava s rozkládací pohovkou, pracovní a konferenční stůl.

PRO DĚTI: Jsme rádi i za ty nejmenší zákazníky, proto se na ně vždy řádně připravujeme!

K snídani Vám rádi připravíme mléčné kašičky, zeleninové mixy aj. (Nutná domluva předem).
Po celý den je pro Vás volně přístupný dětský koutek s hračkami a malovací stěnou! Venku si pak můžou děti hrát na dětském hřišti s prolézačkami a pískovištěm.
Standardně máme k zapůjčení:
postýlky, vaničky a přebalovací podložky
dětské knížky i dětské hry
dětské židličky, příbory a mističky - v restauraci

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Restaurace, kavárna a letní terasa.

Obědy a večeře si můžete vybírat ze široké nabídky jídel, polévek, předkrmů a moučníků podávaných v hotelové restauraci.
V atriové kavárně s kouzelným výhledem na Bílé Karpaty a do údolí na Luhačovickou přehradu si můžete pochutnat na široké nabídce dezertů a výborné kávě.
V letních měsících je připraveno 50 míst na přední hotelové terase.

Dále je k dispozici posezení u ohniště a grilu na terase zadní.

Okolí hotelu a Luhačovice

Možnosti lyžování - Luhačovice - 280m (6 km), - Slopné - 500m (15 km), - Ujezd - 450m (20 km), v okolí hotelu Vega jsou běžecké trasy. Možnosti koupání - hotelový krytý bazén (celoroční provoz), - Luhačovická přehrada 1,5 km, - letní aquapark v Pozlovicích 1,5 km, - aquapark Delfín Uherský Brod 15 km (celoroční provoz). Možnosti výletů - lázeňská kolonáda a okolí Luhačovic - ZOO a zámek Lešná - zámek a zámecká zahrada v Kroměříži - zřícenina hradu Lukov - hrad Buchlov - zámek a zámecká zahrada v Buchlovicích - exkurze v likérce R. Jelínek.

Rezervovat ubytování v HOTEL VEGA - Luhačovice

Nejbližší ubytování v Luhačovicích a okolí

Ubytování Luhačovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah