PENSION BAMBINO - CENTRUM - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension v centru Liberce, vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro ubytování například firemních zaměstnanců.

Pension v centru Liberce Bambino je zaměřený nejen na rodiče s dětmi. Svou polohou je vhodný i pro ubytování například firemních zaměstnanců. Najdete nás 500m od radnice v klidné Heliově ulici ušetřené městských hluků.
Všechny apartmány jsou nekuřácké, vybavené malou kuchyňkou a základním nádobím, sprchou a WC, TV se satelitním vysíláním, WI-FI připojením internetu. K dispozici je i dětský koutek. Celková kapacita Pensionu Bambino je 32 lůžek včetně přistýlek.
Děti do 3 let mají pobyt zdarma, pro ty nejmenší je možné připravit dětskou postýlku. Pro náročnější hosty máme k dispozici nadstandartní apartmán s možností ubytování až osmi hostů s krbem a masážní vanou. V zimní sezóně máme pro své hosty zajištěnou půjčovnu lyží a snowboardů (150kč/den)

PENSION BAMBINO - CENTRUM ubytování v pensionu

V pensionu máme dvou-až čtyřlůžkové apartmány s možností přistýlky. Všechny jsou nekuřácké, vybavené vlastní kuchyňkou, sprchou a WC, TV se satelitním vysíláním, WI-FI připojením internetu zdarma. Vzhledem k tomu, že jsme pension garantující nekuřácké prostředí pro rodiny s dětmi v celé budově, může být po hostech nerespektujících zákaz kouření požadována částka 500kč/den jako vicenáklády na úklid apartmánu.

Recepce

check in 15:00 - 22:00 příjezd mimo uvedený čas lze předem domluvit

Gastronomie

Snídaně 100, - Kč osoba/den.

Okolí pensionu a Liberec

Liberec i jeho okolí nabízejí dostatek vyžití pro všechny, kteří mají zájem o kulturu, sport i zábavu. V centru Liberce i jeho nejbližším okolí vyrostlo dostatek nákupních center, kde každý najde přesně to, co ho zajímá. Dvě multikina, divadla, muzea a speciální kino uvádějící přímé přenosy z Metropolitní Opery v N. Y. zajisté zas zaujmou ty, kteří se chtějí odreagovat od shonu města. Odreagování nabízí i Aquapark se zábavním centrem a celoročně otevřený zámek Sychrov vybízí k romantické prohlídce ty, které zajímá historie.

Rezervovat ubytování v PENSION BAMBINO - CENTRUM - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah