HOTEL KAVALÍR - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kavalír se nachází na hlavní třídě Prahy 5, se snadnou dostupností jak do obchodního, tak i historického centra Prahy. Hotel Kavalír disponuje celkem 50 standardně vybavenými pokoji s Wi-Fi internetovým připojením a příjemně zařízenou snídaňovou restaurací. Hostům je k dispozici trezor na recepci.

Turistický Hotel Kavalír se nachází na hlavní třídě Prahy 5, se snadnou dostupností jak do obchodního, tak i historického centra Prahy. Výhodné je i spojení na nedaleké mezinárodní Letiště Praha Ruzyně. Zastávka tramvaje a autobusu je umístěna přímo před hotelem. Hotel Kavalír disponuje celkem 50 standardně vybavenými pokoji s Wi-Fi internetovým připojením a příjemně zařízenou snídaňovou restaurací. V blízkosti hotelu je známé obchodní centrum Anděl - Nový Smíchov s řadou nákupních možností, butiků, kin, restaurací a kaváren. V sousedství hotelu se nachází park Klamovka a park Ladronka, které poskytují ideální podmínky pro aktivní odpočinek, za zmínku rovněž stojí usedlost Bertramka, která je známá jako oblíbené místo pobytu hudebního skladatele Wolfganga Amadea Mozarta při jeho častých návštěvách Prahy.

HOTEL KAVALÍR ubytování v hotelu

Vybavení pokojů: * Satelitní TV * Telefon s přímou provolbou * ZDARMA WiFi internetové připojení * Pracovní stůl a židle * Koupelna se sprchou nebo vanou a WC * Vysoušeč vlasů

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Gastronomie

Snídaně formou bufetu je podávána v hotelové restauraci od 07:00 do 10:00.

Okolí hotelu a Praha

V blízkosti hotelu je známé obchodní centrum Anděl - Nový Smíchov s řadou nákupních možností, butiků, kin, restaurací a kaváren. V sousedství hotelu se nachází park Klamovka a park Ladronka, které poskytují ideální podmínky pro aktivní odpočinek, za zmínku rovněž stojí usedlost Bertramka, která je známá jako oblíbené místo pobytu hudebního skladatele Wolfganga Amadea Mozarta při jeho častých návštěvách Prahy.

Rezervovat ubytování v HOTEL KAVALÍR - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah