HOTEL NA ZÁMEČKU - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Díky klidné lokalitě je Hotel Na Zámečku oblíbeným místem pro pořádání firemních a společenských akcí v Praze 10.

Stylový hotel s vlastní zahradou nabízí ubytování nedaleko centra Prahy a pronájem prostor pro školení, akce, večírky a svatby.

Naše rozmanitá nabídka stylově vybavených pokojů různých velikostí, uspokojí i nejnáročnější VIP hosty, kteří hledají romantické prostředí, pohodlí domova, ničím nerušený spánek a bezpečí.

Svým hostům nabízí hotel mimo bezplatného parkoviště také možnost využít mikrobus do centra města a zpět za zvýhodněné ceny. Pobyt zajisté zpříjemní také příjemný personál a široká nabídka sportovních a relaxačních aktivit v okolí hotelu.

HOTEL NA ZÁMEČKU ubytování v hotelu

Pokoje standard jsou vybaveny vlastním WC, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, SAT TV, telefonem s přímou volbou a Wi-Fi internetem zdarma.

Suite pokoje prošli v roce 2006 rozsáhlou rekonstrukcí. Prostorné pokoje mají nádherný výhled do hotelové zahrady a jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, WC, vysoušečem vlasů, luxusní kosmetikou, trezorem, SAT TV s LCD monitorem, telefonem s přímou volbou, Wi-Fi internetem zdarma a minibarem.

Všechny pokoje jsou opatřeny kouřovými detektory.

Recepce

NON - STOP

Gastronomie

Hotelová restaurace nabízí hostům posezení v příjemném a citlivě zařízeném prostředí. Přátelé i obchodní partneři si mohou vybrat z našeho bohatého menu jídel tradiční české i mezinárodní kuchyně.

Okolí hotelu a Praha

Okolí hotelu nabízí bohaté možnosti k využití volného času: golf, bowling, tenis, squash, aerobic, solárium, kadeřnictví, masáže, fitness centrum, bazén, nákupní centrum Hostivař, multikino, vyjížďky na koních, pěší turistiku, přírodní koupaliště s toboganem, atd.

Rezervovat ubytování v HOTEL NA ZÁMEČKU - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah