APARTMANY VIDIM

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán se nachází v překrásné krajině v obci Horní Vidim, jež spadá pod CHKO Kokořínsko. Ideální pro rodinu s dětmi, toulky v přírodě či turistiku. Na své si přijdou i milovníci památek díky rozmanitosti historických zámků a hradů v okolí - hrad Kokořín, zámek Liběchov, zámek Mělník, zámek Veltrusy, zámek Nelahozeves.

Jedná se o soukromý objekt, který je využíván naší rodinou jako chalupa k naší rekreaci, ale v době kdy ho nevyužíváme my, nabízíme dále jako apartmán pro max. 4 osoby se zaměřením na rodinnou turistiku a relaxaci v přírodě.
Apartmán v 1 patře je využíván pouze soukromě. Objekt je celkově oplocen s vlastní zahradou a možností parkování v zahradě. Na zahradě je k dispozici terasa se zahradním nábytkem stůl + 4 židle, s přístupem přímo z kuchyně a obývací místnosti, ohniště k opékání, pískoviště pro děti a houpačka.
Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči jako je sklokeramická deska, rychlovarná konvice, digestoř, mikrovlnka, myčka, lednice a základní nádobí, jako jsou talíře, hrnky, skleničky, hrnce, misky, nože prkýnka a další potřebné věci k vaření. Jídelní stůl + 4 židle. Není zde trouba. Z hygienických důvodů, žádné jídlo ani koření zde není k provozu kuchyně připraveno. Vše musíte mít své. Obývací pokoj obsahuje sedací soupravu 3+2+1, televizor, francouzské prosklené dveře s možností vyjít rovnou z kuchyně do zahrady.

APARTMANY VIDIM ubytování v apartmánu

2× ložnice, zrcadlově postavené místnosti, každá vybavená stejně 1 manželská postel (oddělené matrace), 2× předložky před postel, stolek pro kufr, psací stůl, 1× komoda, 2× noční stolek, 2× lampička, 1× rádio, 1× zrcadlo.
V koupelně se nachází umyvadlový komplet se skříňkou, zrcadlem a osvětlením, sprchový kout, splachovací záchod, bidet. Dřevěný regál na osušky, věšák na župany či osušky, otopný sušák osušek a sušák na prádlo.

Gastronomie

Apartmán je vybaven vlastní moderní a plně vybavenou kuchyňí - sklokeramická deska, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, rychl. konvice

Okolí apartmánu a Vidim

Apartmán se nachází v překrásné krajině Dukelského Švýcarska, jež spadá pod CHKO Kokořínsko. Na své si přijdou i milovníci památek díky rozmanitosti historických zámků a hradů v okolí - hrad Kokořín, zámek Liběchov, zámek Mělník, zámek Veltrusy, zámek Nelahozeves. Nedaleko se nalézá také známé Máchovo jezero, které nabízí krásné koupání na písčité pláži, procházku nebo pronájem loděk a šlapadel.

Rezervovat ubytování v APARTMANY VIDIM

Nejbližší ubytování ve Vidimi a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah